NESREĆE, KOLONE, ZASTOJI

Veliki prometni čep: Svi se vraćaju s produljenog vikenda, pogledajte prizore kaosa s autocesta

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kolone su u pokretu s učestalim zastojima između čvora Bosiljevo II i naplate Lučko u smjeru Zagreba

Gužve u prometu

 HAK

Promet je na većini cesta u smjeru unutrašnjosti u ponedjeljak navečer, na kraju produljenog vikenda, vrlo gust, a gužve su osobito na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Novigrad i Jastrebarsko gdje se vozi usporeno, uz zastoje. Gužva je i između čvorova Bosiljevo II i Jastrebarsko te na A3 u smjeru Zagreba gdje su zbog pojačanog priljeva vozila i prometnih nesreća kolone i zastoji.

Iz Hrvatskog autokluba upozoravaju na čekanja na pojedinim graničnim prijelazima, osobito s BiH na ulasku u RH te sa Slovenijom na izlasku, kao i na pojačan priljev vozila u trajektnim lukama, te vozače pozivaju na strpljenje i držanje sigurnosnog razmaka.

image

Gužve u prometu

HAK
image

Gužve u prometu

HAK

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče kolone su u pokretu s učestalim zastojima između čvora Bosiljevo II i naplate Lučko u smjeru Zagreba, a kod naplatnih postaja Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

image

Kolona vozila na A3

Cropix
image
Cropix
image
Cropix

Zbog prometne nesreće na 104. kilometru A3 između čvorova Kutina i Popovača u smjeru Bregane vozi se jednim trakom te je kolona vozila duga oko 10 kilometara.

Prometna nesreća na A3 dogodila se i između čvorova Lipovljani i Kutina gdje se u smjeru Bregane vozi uz ograničenje brzine 40 kilometara.

image

Gužve u prometu

HAK
image

Gužve u prometu

HAK

Na autocesti A4 kolona vozila je na starom i novom graničnom prijelazu Goričan u smjeru Mađarske duga oko jednog kilometra.

image
Cropix
image


Cropix
image
Cropix

Povećana gustoća prometa je i na A6 između čvorova Bosiljevo i Kikovica II u oba smjera, a na Istarskom ipsilonu zastoji su od Veprinca prema čvoru Matulji te je kolona duga oko četiri kilometra.

HAK do kraja dana očekuje pojačan promet osobnih vozila na većini graničnih prijelaza na ulasku u Hrvatsku iz BiH i izlasku prema Sloveniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:05