KOBAN SUSRET

Venezuelanka nakon seksa u Dubrovniku optužila šefa restorana: ‘Samo sam se htio počastiti za rođendan‘

‘Kad sam došao, ta ista djevojka digla je galamu i prijavila me da sam joj tijekom prvog posjeta ukrao tisuću eura! Glupost!‘

Ilustrativna fotografija

 Tonci Plazibat/CROPIX, Profimedia

- Doznao sam za Viber grupu intimna druženja te sam se prijavio i uspio ugovoriti termin za pet dana. Adresa na koju sam se trebao javiti nalazila se u jednom iznajmljenom stanu na području Gruža, a nakon što sam pozvonio, vrata mi je otvorila zgodna, dugokosa i vitka latino djevojka preplanule puti. Rekla mi je da joj dam 100 eura i to sam učinio, nakon čega smo imali seksualni odnos. Potom sam otišao i budući da sam za nekoliko dana imao rođendan, odlučio sam se ponovno počastiti te dogovorio novi termin druženja. No kad sam došao, ta ista djevojka digla je galamu i prijavila me da sam joj tijekom prvog posjeta ukrao tisuću eura! Glupost! Nisam takva osoba, lopov posebno ne, a da sam novac ukrao, sigurno ne bih ponovno dolazio na ‘mjesto zločina‘ - riječi su Dubrovčanina, inače voditelja jednog dubrovačkog hotelskog restorana, kojeg je Južnoamerikanka, točnije djevojka iz Venezuele, optužila da ju je pokrao, o čemu je dubrovačka policija još prije mjesec i pol dana poslala priopćenje.

- Policija je pronašla i kazneno prijavila muškarca koji je 33-godišnjakinji otuđio 1000 eura. Iskoristivši nepažnju oštećene, muškarac je iz ladice stola otuđio tisuću eura, nakon čega je trčeći napustio stan u kojem su se prethodno družili. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, 34-godišnjak se sumnjiči za kazneno djelo razbojničke krađe.

Naime, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 15. studenoga, nakon druženja, iskoristio nepažnju 33-godišnjakinje i iz ladice stola otuđio novčani iznos od 1000 eura. Kad je oštećena to primijetila, potrčala je za njim, ali ju je on odgurnuo i trčeći napustio stan u kojem su se prethodno družili. Uslijed udarca i pada, oštećena je zadobila lakše tjelesne ozljede koje su joj sanirane u dubrovačkoj bolnici - stoji u priopćenju za javnost, u kojem se također navodi kako je oštećena slučaj prijavila policiji koja je pronašla osumnjičenog te ga, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, predala policijskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, piše Dubrovački vjesnik.

Međutim, uz pomoć izjave osumnjičenika i navodnog počinitelja, od više osoba koje su manje-više upućene u tijek ovoga događaja, neslužbeno se doznaje kako je do svega došlo. Naime, dvije sestre, državljanke Španjolske u ranim tridesetim godinama, zajedno s prijateljicom iz Venezuele, po završetku turističke sezone u Španjolskoj došle su u Hrvatsku i neko vrijeme pružale intimne "usluge" na području Zadra.

Nakon nekog vremena doznale su da je Dubrovnik veće i poznatije turističko središte te su se uputile na krajnji jug. Izjavile su to tijekom kriminalističke i pravosudne istrage, a prema njihovim riječima, kako je prostitucija u Španjolskoj legalna i pod kontrolom, nimalo nisu strahovale od progona jer su vjerovale da je tako i u Hrvatskoj kao ravnopravnoj članici EU.

Stoga su, ne razmišljajući ni o kakvoj mogućnosti loših posljedica, pronašle te iznajmile odgovarajući stan za "druženja", pokrenule spomenutu Viber grupu i bez straha se bavile najstarijim zanatom. Klijenata nije nedostajalo, dapače, sve tri imale su danima unaprijed zauzete termine, a "reklama" se brzo pročula pa su ih sugrađani i turisti uredno posjećivali ne uznemirujući susjedstvo koje nije ni posumnjalo što im se događa pod nosom.

Bilo je tako sve dok se nije pojavio spomenuti voditelj hotelskog restorana kojeg je djevojka iz Venezuele osumnjičila za razbojništvo, a on optužbe odlučno zanijekao. Dubrovački vjesnik nije uspio doznati gdje su sad navedene tri djevojke, a na njihov novinarski upit, iz dubrovačkog Općinskog državnog odvjetništva stigao je kratak odgovor.

- Protiv državljanina Republike Hrvatske (rođenog 1989.) ovo državno odvjetništvo je 18. studenoga 2023. donijelo rješenje o provođenju istrage zbog kaznenog djela razbojničke krađe iz članka 231. stavak 1. Kaznenog zakona te je istraga još u tijeku. Ako se tvrdnja oštećene dokaže istinitom, prijeti mu do deset godina zatvora.

Kako god, pravosudna istraga traje već 45 dana, a dosad su otkriveni i pikantni detalji o skupom, ali jako kratkom spolnom odnosu te cjeniku pojedinih usluga koje su dvije Španjolke i njihova prijateljica iz Venezuele pružale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:23