MILAN ROGONJA

Veselo na Radiju Student : Bandiću studenti postavljali škakljiva pitanja i napravili rogove!

Fotografija koja je ovjekovječila ovaj momenat sigurno će ostati zapamćena unatoč ne baš miroljubivom razgovoru između studenata i gradonačelnika
 Screenshot Facebook

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić gostovao je danas na Radiju Student. Studenti novinarstva na Fakultetu političkih znanosti na svojoj su radio postaji gradonačelniku postavljali škakljiva pitanja zbog kojih je u par navrata Bandić bio vidno iznerviran. Pitanja su postavljali i građani izravnim javljanjem u studio najčešće ga kritizirajući da nepotrebno rasipa gradski novac. No ono što je Bandića posebno izbacilo iz takta bila su pitanja voditelja.

Naime, na pitanje da li je pod istragom Uskoka Bandić se obrušio na voditelje rekavši da su pogrešno informirani te je čak podučavao voditelje što to točno znači biti voditelj. Kada su mu počeli postavljati pitanja vezana za Grad i gradske investicije Bandić je počeo prijetiti da će napustiti studio. Jednako je reagirao i na temu Cvjetnog trga i garaže te se prisjetio tih dana riječima:

"Vi ste mladi čovjek, jel' vi znate šta znači kofer ispred vrata? Da selim iz Zagreba. To je urbani rasizam. Ja bih volio da ste vi reagirali, ali niste sigurno - rekao je studentici Bandić i kazao kako je garaža na Cvjetnom svaki dan puna.

Iako je razgovor bio buran, Bandić se sa studentima rastao u pomirljivom tonu, a fotografija koja je ovjekovječila ovaj momenat sigurno će ostati zapamćena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:59