ŠF ZAKLADE VIGILARE

VICE BATARELO 'Priča s Gabi Novak je navlakuša, bilo bi zabrinjavajuće da ne smijemo fućkati melodije neke pjesme'

Na fotografiji: John Vice Batarelo
 CROPIX

Šef Zaklade Vigilare Vice Batarelo ustvrdio je u petak, na pokretanju peticije 'Imam pravo živjeti', da je priča oko odbijanja Gabi Novak - koja je inicijativi Prolife zabranila korištenje pjesme 'Kad se male ruke slože' njenog preminulog supruga Arsena Dedića za Prolife kampanju - navlakuša, javlja N1.

- To je klasična navlakuša, apeliram na novinare da pazite što prenosite i 'kopipejstate'. Žao mi je što je gospođa Novak uvučena u ovo. Bilo bi zabrinjavajuće da ne smijemo fućkati melodije neke pjesme. Vi znate kako je do toga došlo. Kada smo bili tu ispred Ustavnog suda, djeca su prolazila kraj nas i pjevala su tu pjesmu, tako da nam je ostala u ušima - kazao je Batarelo na predstavljanju peticije za 'zaštititu nerođenog života u Hrvatskoj' za koju će se potpisi početi skupljati u svim većim gradovima, na trgovima, ali i ispred crkvi.

- Ne govorimo ni o kakvoj zabrani, već o zaštiti nerođenog života. Osobno sam protiv pobačaja. Imamo znanstvene dokaze kad život počinje -kazao je Batarelo, piše N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 06:07