ŠTO SE DOGODILO U DONJEM MIHOLJCU?

VIDA REAGIRAO NA 'GLASINE O DOČEKU': 'Ne znam kome takve izmišljotine trebaju! Ograđujem se od takvih objava i riječi'

 
 Vlado Kos / Hanza Media

Gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić na Facebooku je objavio reakciju hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide na komentare koji su se o dočeku nogometaša u tom gradu počeli širiti društvenim mrežama.

"Grad Donji Miholjac uložio je maksimalan trud da organizira svečani i dostojanstveni doček sjajnom Vatrenom, našem Miholjčaninu, Domagoju Vidi nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Nakon dočeka se uz more pozitivnih komentara našla i šačica anonimnih dežurnih „dušebrižnika i dobronamjernika“ koji su putem društvenih mreža plasirali takve gnjusne laži i obmane da se čovjek zaista pita je li to moguće. Naravno, kreatori ovih laži su profil odmah obrisali nakon što sam osobno o navedenome kontaktirao policiju.

Uza sve to su se u priču uključili i neki dobronamjerni lokalni političari koji su bez ikakve provjere ovu objavu punu laži stavili na svoj fejs, glumeći savjest ovoga grada, i kako bi promovirali sebe", napisao je na Facebooku gradonačelnik Aladić.

U statusu je objavio i reakciju Domagoja Vide koji mu je dao dopuštenje da ju objavi.

"Žao mi je što pojedinci putem društvenih mreža nastoje omalovažiti prekrasan doček u Donjem Miholjcu i pišu svakakve neistine i laži. Niti sam naručio kamion ožujskog za posjetitelje niti sam na dočeku financirao piće posjetiteljima, niti je itko u gradu prodavao voletinu. Vola je pekao moj brat i moji prijatelji i oni su ga dijelili svima koji su htjeli.

Ne znam kome ovakve izmišljotine trebaju? Ograđujem se od ovakvih objava i riječi koje su mi pripisane jer nemaju nikakve veze s istinom. Još jednom veliko hvala Gradu Donjem Miholjcu što je organizirao ovakav doček i svim mojim sugrađanima, posjetiteljima i prijateljima koji su mi bili podrška!!!

Djeci i građanima koji nisu uspjeli dobiti autogram i s kojima se nisam stigao fotografirati, obećajem da ćemo organizirati jedno druženje u Miholjcu kada uskoro opet budem dolazio.

Lp

Domagoj Vida"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:05