SUKOB U MAKSIMIRU

VIDEO Aktiviste Građanske akcije napali 'Bandićevci'. Poručuju mu: Ovo ti je zadnji mandat, rođo!

'Ta ekipa ne preza od fizičkih napada na ljude na javnoj površini, najgrubljih psovki i uvreda'
 Facebook/Građanska Akcija

Aktivisti Građanske akcije danas su u Maksimiru pokušali informirati građane da im "grah dijeli čovjek s preko 200 kaznenih prijava, njihov gradonačelnik Milan Bandić ", no njihova akcija naišla je na žestoki odgovor osoba iz Bandićevog tabora koji su se krenuli fizički obračunati s njima.

"Došli smo u Maksimir pomoći Bandiću u dijeljenju našeg graha, ali smo bili grubo fizički napadnuti od strane Bandićevih tjelohraniteljskih pasa", napisali su članovi Građanske akcije na Facebooku .

"Ta ekipa ne preza od fizičkih napada na ljude na javnoj površini, najgrubljih psovki i uvreda i lažnog predstavljanja kao policajci. Nakon što se napokon pojavila policija, nisu htjeli izvršiti identifikaciju napadača već su tražili da dignemo kaznenu prijavu protiv NN osobe. Mi smo to odbili i zahtjevali da se sumnjivci privedu. Policija je to rezolutno odbila uz napomenu "...identifikacija se ne može učiniti na licu mjesta''. U četvrtak ćemo priupitati ministra Ostojića zašto policija nije htjela privesti sumnjivce.", objašnjavaju pripadnici Građanske akcije.

Za kraj, poručuju Bandiću: Ovo ti je zadnji mandat, rođo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 11:58