PROŠLA BEZ OZLJEDA

VIDEO: BIZARNA NESREĆA U ZADRU Vozačica skoro završila u moru, izvlačili je vatrogasci: 'Sva se tresem, još me drži!'

 
 Screenshot YouTube HRT Radio Zadar

Na zavoju u uvali Dražanica, na Trpimirovoj obali u blizini Staračkog doma u Zadru, u četvrtak rano ujutro vozačica Nissana izgubila je kontrolu nad automobilom i u pokušaju da ispravi volan skoro završila u moru, piše HRT Radio Zadar.

Uslijedila je spektakularna akcija spašavanja i brza intervencija vatrogasaca - vozačica je, srećom, iz auta izvučena bez ozljeda, a sad se pokušava spasiti i njezino vozilo.

Automobil se zaustavio tik na drvenom molu, ali svako njegovo pomicanje prijetilo je padom u more. Iako nije riječ o velikoj dubini, za ženu zarobljenu u vozilu takav scenarij mogao je značiti ozljeđivanje.

U svakom slučaju, treba pohvaliti gospođu jer nije "izgubila glavu" i nije paničarila, samo je nazvala supruga i mirno stajala da ne prouzroči pad te čekala da spasioci stignu i krenu u akciju.

U 20-ak minuta vatrogasci su odradili sve - osigurali su automobil, postavivši potporanj u more, a potom i kroz prozorske otvore provukli sajlu i zakačili je za kran dizalice te tako stabilizirali automobil, piše HRT Radio Zadar.

Nakon toga žena je izašla iz vozila, poljubila muža i odahnula. Kratko se zadržala u vozilu Hitne pomoći, na preventivnom pregledu. No kad je završila, u više navrata je ponovila: "Sva se tresem, još me drži!".

- A ništa, žena je krivo parkirala - kratko je komentirao suprug.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:45