U NOĆI NA SUBOTU

VIDEO: DOSTAVLJAČ IZ ZAGREBA MOLI ZA POMOĆ 'Nudim svoju plaću onome tko prepozna trojac koji mi je uništio motor. Ja drugog kruha nemam!'

 Screenshot/Facebook

Trojica nasilnika u subotu malo prije 4 sata ujutro u Palmotićevoj ulici 27 u Zagrebu oštetila su motor dostavljača Borisa Aždajića.

Aždajić je na svom Facebook profilu objavio snimku nadzornih kamera koja prikazuje trojicu muškaraca kako prelaze cestu, a onda jedan od njih bjesomučno hvata motocikl, zabija ga u zid, a potom baca na pod i mirno odlazi.

- Nudim svoju zaradu kao dostavljač od 3.150 onome koji mi da barem ime i prezime jednoga od ove trojice koji je sa mojim osnovnim sredstvom za život ovako postupio ja drugog kruha nemam pa me slobodno kontaktirajte ako ih prepoznajete broj je javan na FB. Hvala svima unaprijed... - napisao je na svom Facebook profilu Boris Adžijić i kazao kako je po ovoj hladnoći na tom motoru radio i po 14 sati na zagrebačkom asfaltu.

Aždajić, čija je osnovna egzistencija ovim činom dovedena u pitanje, nada se da će mu snimka s kamere pomoći pronaći ove vandale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 12:40