KAO NAVIJAČI

VIDEO, FOTO: GDJE JE DRŽAVNI VRH DOČEKIVAO VATRENE Predsjednica, Plenković i Jandroković u Johannu Francku, stigli i brojni poznati

 
 Bruno Konjević / Cropix

Tristotinjak uzvanika pratilo je doček Vatrenih u kavani Johann Franck na središnjem zagrebačkom Trgu. Kako su na doček stigli premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković u pratnji supruge Sonje te dobar dio ministara, mjere osiguranja u Francku su bile iznimne.

Među prvima je stigao ministar branitelja Tomo Medved već oko 13.30 i dočekao kolegu Božinovića s navijačkim šalom.

Politika je u Francku imala definitivno većinu, stigli su i ministrica Nina Obuljen Koržinek, Milan Kujundžić, Goran Marić, Tomislav Ćorić te, naravno, kao domaćin zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Među uzvanicima iz drugih sfera društvenog života tu su bili nogometni trener Nikola Jurčević, Dubravko Šimenc, Klaudija Bubalo, Željko Mavrović, Anica Kovač, Matija Vujica, Tony Cetinski, Željko Jerkov, Ivan Šarić i Korana Gvozdić. Najnestrpljivija je definitivno bila Andreja Vukojević, supruga Ognjena Vukojevića.

Što poznati kažu io uspjehu hrvatske reprezentacije (video novinarka Slavica Parlov, snimatelj Jure Cukar):

Pogledajte tko je sve bio u Johannu Francku:

- Sinoć sam se vratila iz Moskve i ipak sam i ja nestrpljiva. I ne toliko zbog Ognjena, koliko zbog cijele ove atmosfere i događaja. Ognjen je dobro, cijelo vrijeme je s reprezentacijom i dobio je medalju - uzbuđena je bila bivša Miss Hrvatske.

Boško Balaban došao je na doček s Bernardom Krasnićem. Nešto poslije 20 sati u kavanu je stigla i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koju je ispred kavane saletio veći dio oduševljenih građana.

Pred kavanom ju je dočekao Andrej Plenković, kojemu se zajedno s ostalim uzvanicima pridružila na svečanom dočeku.

Kolinda Grabar Kitarović se fotografira s navijačima

Kasnije su na Vladinom Twitteru objavili fotografiju na kojoj zajedno poziraju Gordan Jandroković, Kolinda Grabar-Kitarović i Andrej Plenković.

Vlada RH Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:46