NOVA SPEKTAKULARNA PONUDA UZ NEDJELJNI

VIDEO FOTO Stigao je novi magazin za dom i dizajn: D&D vas vodi kroz najljepšu kuću u Zagorju

ZAGREB - Recimo, na primjer, da ste se upravo uselili u novi stan. Dugo ste čekali baš svoj stan. Postoji samo jedan mali problem. Stan u koji ste upravo prebacili cijeli svoj život ima 25 kvadrata. Gdje u tako malom prostoru ugrati dnevni boravak, kuhinju, blagovaonu i još i spavaću sobu? Odgovor možete pronaći ovu nedjelju u novom magazinu iz radionice Nedjeljnog Jutarnjeg - D&D.

Uredništvo novog magazina je izabralo upravo male stanove kao naslovnu temu premijernog broja i okupilo vodeće hrvatske arhitekte i dizajnere koji će vam pokazati kako iskoristiti svaki centimetar doma i napraviti pravi funkcionalni stan iz snova.

Kako do magazina D&D

Magazin D&D moći ćete kupiti samo uz Nedjeljni Jutarnji i nikako drugačije. Potražite ga na kioscima 25. rujna po nikad povoljnijoj cijeni od 3 kune uz Nedjeljni.

A ako još uvijek maštate o idealnom stanu ili tražite ideje kako urediti stan koji imate, možda će te inspiraciju pronaći u futurističkom stanu grafičkog dizajnera Siniše Sudara u kojem je svaki detalj osmišljen do savršenstva. A ako futurizam nije vaša stvar, ekipa D&D-a ima rješenje i za to. Ušli su u najljepšu kuću u Zagorju, predivnu vilu na osami u kojoj će svatko moći pronaći svoj mir.

‘Želja nam je bila pronaći za svakog ponešto,’ kaže urednica D&D-a Boba Blašković i nastavlja ‘da si svatko može pronaći neku inspiraciju. Ali najviše smo ponosni na naš editorijal Retromanija.’

Cure su poželjele prezentirati najbolji mogući dizajn kroz desetljeća, od dvadesetih do devedesetih, od soljenka do trosjeda.

‘Tako smo se našle u studiju sa namještajem vrijednim čak 2 milijuna kuna,’ smije se zamjenica urednice Iva Novak.

No da ne pomislite da je magazin prepun namještaja koji si malo tko može priuštiti, cure su pripremile i pozamašan broj šoping vodiča, koji vas vode od masovnih trgovina namještaja do unikata na buvljacima antikviteta.

Nedjeljni apsolutno najprodavaniji

Svi podaci o prodajnoj nakladi pokazuju kako je Nedjeljni Jutarnji potamanio svoju konkurenciju u posljednjih godinu dana, a često prodaje čak 35 tisuća primjeraka više od konkurentskih izdanja.

Dokaz da cure vole boje je i editorial ispiriran magentom u kojem se može pronaći sve od stolica do frižidera. Inspirirali su ih i ljudski oblici, metali i skupi fetiši. Nije sve u kupovini novih komada. Ponekad se najbolji komadi kriju u vašem domu i potrebno ih je samo malo dotjerati.

Zato D&D po prvi puta donosi Uradi sam vodič koji će vam zaista biti od koristi. ‘Vjerujemo da ljudi vole davati novi život starim stvarima,’ objašnjava izvršna urednica Jelena Kovačević. ‘A mi ćemo im davati ideje kako to provesti u djelo. Potrebno je samo malo volje i kreativnost,’ zaključuje. Zato će te i naučiti kako napraviti shabby chic pladanj, lampu koja ne troši struju, kako posaditi orhideju ili popraviti vodokotilić.

Sve fotografije u magazinu su originalno producirane samo za čitatelje D&D, svi stanovi i kuće koje predstavljamo su domaći, a sav se namještaj može pronaći u lokalnim dućanima, i to često po vrlo povoljnim cijenama.

D&D u prodaji i ponedjeljak i utorak

Ukoliko nikako niste u mogućnosti doći do svog primjerka D&D magazina u nedjelju, paket Nedjeljnog i D&D-a naći će se u prodaji i u ponedjeljak i utorak!

Cure su odlučile i izaći iz salon namještaja i uobičajenih predstavljanja stanova i otići u grad. Svaki mjesec će obrađivati dio zemlje koji se tog trenutka nalazi u fokusu. Za prvi, jesenski, broj su odabrale zagrebčaki kvart Borongaj. Zašto, pitate se? Zato jer upravo kreće nova akademska godina, a Borongaj postaje najmasovniji kampus u zemlji. Saznale su gdje su najbolji studentski stanovi i gdje se može pojesti najfinije pecivo i popiti najjača kava u kvartu.

D&D, Dom i Dizajn Nedjeljnog Jutarnjeg kreće kao mjesečnik od ovog mjeseca u megapaketu od 196 stranica s Nedjeljnim za 10 kuna i pridružuje se već etabliranim i uspješnim mjesečnicima Dobra Hrana i Svijet koji ruše sve rekorde prodaje u Hrvatskoj. Dobra hrana je u samo nekoliko mjeseci postala najprodavaniji gastro magazin u svojoj kategoriji, a Svijet je daleko najprodavaniji lifestyle magazin u regiji. Oba izdanja drže prosjek prodaje od oko 30 tisuća primjeraka, a Nedjeljni Jutarnji često se prodaje iznad 100 tisuća. ‘Rast prodaje Nedjeljnog’, kaže Tomislav Wruss, direktor izdavaštva EPH, ‘po posljednjim podacima iznosi oko 30 posto u 2011 godini.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:40