PRISTALI NA SVE

VIDEO: GOSPODO, DRŽITE SE OBEĆANJA! Hoće li Milanović i Komadina održati svoju riječ i napokon se sučeliti na televiziji?

 EPH

Kampanja za predsjednika SDP-a u samom je finišu, a osim posljednjih obilaska stranačkih organizacija diljem Hrvatske, Zoran Milanović i Zlatko Komadina trebali bi dati odgovor i na pitanje hoće li se sučeliti i debatirati. I jedan i drugi na to pitanje izbjegavaju dati jasne odgovore, a šefovi njihovog stožera ne mogu se dogovoriti niti oko sučeljavanja pred članstvom, a kamoli na televiziji, kao što u Americi Bernie Sanders i Hillary Clinton rade jednom tjedno u svojoj unutarstračkoj kampanji.

U petak navečer javno ih je na sučeljavanje pozvao i Sanjin Španović, urednik i voditelj emisije Veto koji ih je podsjetio da su mu to nedavno obećali pred gledateljima. Španović je, naime, na kraju emisije u kojoj je gostovao novi ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat pustio prilog u kojem je podsjetio Komadinu i Milanovića da su tijekom kampanje i jedan i drugi obećali u svom nedavnom gostovanju u emisiji Veto doći kod njega na sučeljavanje zadnji tjedan prije izbora.

Španović je pustio inserte u kojima im je na kraju svake emisije postavio jasno pitanje jesu li spremni se kod njega u emisiji odazvati sučeljavanju.- Na sve moraš biti spreman u kampanji. Sve ja pristajem, vidjet ćete me sigurno ovdje na sučeljavanju – rekao je Komadina 2. veljače na kraju emisije.

- Kod vas, da? Ja sam spreman doći, ako je Komadina rekao da je za, onda je dogovoreno – rekao je Milanović 23. veljače.

- Gospodo, držite se obećanog i dođite na sučeljavanje - poručio je Španović nakon tog priloga odjavljujući emisiju, a dan poslije na svom Facebook profilu objavio taj video uz status "Ljude drži za riječ, a političare za..." S obzirom koliko se Milanović trudio godinama na sučeljavanje natjerati Sanadera i Karamarka, a s druge strane Komadina sebe predstavlja kao vjerodostojnog političara koji drži do riječi, kandidati za predsjednika SDP-a stavljeni su javno na moralnu kušnju.

Hoće li se Komadina i Milanović držati obećanja, ostaje vrlo brzo za vidjeti, jer do izbora 2. travnja je ostalo manje od dva tjedna.





Milanović i Komadina su obećali sučeljavanje. Hoće li se pojav...

Jesu li Zlatko Komadina i Zoran Milanović ljudi od riječi ili se onog što su rekli svatko na kraju svog gostovanja u emisiji Veto by Sanjin Španović neće držati? I jedan i drugi su potvrdili da su spremni na sučeljavanje zadnjeg tjedna kampanje za predsjednika SDP Hrvatske i sada je vrijeme da se izjasne hoće li se tog obećanja držati?

Posted by Veto by Sanjin Španović on 19. ožujka 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 18:19