POČELO JE, POČELO

VIDEO HNS parodijom napao HDZ: Vladajuću stranku uspoređuju sa 'stomak eliminatorom'

HNS, time što gledatelje poziva da postanu 'HDZ eliminatori' u usporedbi sa 'stomak eliminatorom', vladajuću stranku opisuje kako prodavanje magle

Datum parlamentarnih izbora još nije ni određen, a predizborna kampanja već je počela. HNS se svojim promotivnim spotom u kojem parodira napornu TV-prodaju snažno okomio na vladajući HDZ.

- Ako vam se učinilo da mi ovdje nešto prodajemo, gadno ste se prevarili. Ja nemam niti čajeve za mršavljene niti su oko mene lonci niti ću vam dati set noževa ako me odmah nazovete. Nisam đirlo devojka i nemam stomak eliminator. Ono što imam je istina i nju vam dajem. Od vas očekujem da na idućim izborima budete HDZ eliminator - govori glasnogovornik HNS-a u spotu objavljenom na YouTubeu.

Spot se izruguje napornim reklamama koje uvijek pokušavaju gledateljima prodati nešto. Očito je kako HNS, time što gledatelje poziva da postanu 'HDZ eliminatori' u usporedbi sa 'stomak eliminatorom', vladajuću stranku opisuje kako prodavanje magle. Pogledajte spot pa nam recite što mislite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:42