IMA TEŠKE OZLJEDE

VIDEO: I SVJETSKI MEDIJI OBJAVILI VIJEST O SULUDOM ČINU 33-GODIŠNJAKA KOJI JE SKOČIO SA ŠIBENSKOG MOSTA Prenijeli su i njegovu bizarnu izjavu

 
 Screenshot / YOUTUBE

Poznati britanski medij Daily Mail u petak je u svom internetskom izdanju izvijestio o nepromišljenom skoku 33-godišnjeg hrvatskog državljanina sa Šibenskog mosta koji je rezultirao težim ozlijeđivanjem skakača.

Mail je u svom članku posebno istaknuo to što je skakač prije skoka rekao svom prijatelju koji je snimio skok. "Ako poginem, reci ljudima da sam bio dobar", rekao je skakač prijatelju, na što mu je ovaj odgovorio da hoće. Mail je citirao i hrvatski portal ŠibenikIN, koji je među prvima prenio vijesti o ovom pothvatu. Citirali su dio njihovog teksta u kojem je navedeno da je skakač svom prijatelju rekao da može skočiti s mosta.

U ostatku članka naveli su da je policija rekla da skok nije bio pokušaj samoubojstva te da su i skakač i prijatelj koji ga je snimao naletjeli na kritike na društvenim mrežama gdje je objavljen video skoka.

Notirali su i da je poslije objave videa skoka objavljen i video akcije spašavanja skakača.

Glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor u petak je potvrdila da se mladić tijekom skoka teško ozlijedio te da se trenutno nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja šibenske bolnice.

"Ako sve bude u redu, i ne bude nikakvih komplikacija, koje se kod ovakvih padova s velike visine ne mogu isključiti, tek tada bi ga mogli prevesti na daljnje liječenje na traumatologiju u Zagreb, gdje mu je, prema prvim informacijama i prebivalište", rekao je šef šibenske kirurgije dr. Ivo Blaće za Šibenski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:35