MALENA ISPOMOĆ

Video koji je raznježio Hrvate: Vatrogasnom zapovjedniku koji se borio s požarom na Hvaru u pomoć stigao sinčić

Romanu Radoniću, tamošnjem vatrogasnom zapovjedniku, na teren je došao pomoći sinčić koji je bio odjeven u malenog vatrogasca

Susret vatrogasca sa sinčićem

 Facebook

Na Braču i Hvaru vatrogasci su imali pune ruke posla nakon što su izbila dva velika požara, no, srećom, stavljeni su pod kontrolu. Gorile su borova šuma i nisko raslinje, a plamen se nije uspio proširiti do kuća.

No nakon svake nesreće, dogodi se i nešto lijepo pa je tako video objavljen na Facebook stranici Vatrogasci - 123 raznježio mnoge. Naime, Romanu Radoniću, tamošnjem vatrogasnom zapovjedniku, na teren je došao pomoći sinčić koji je bio odjeven u malenog vatrogasca.

Snimka njihova susreta i velikog zagrljaja oduševila je Hrvate pa je u kratkom vremenu prikupila više od 2600 lajkova i preko 70 komentara.

"Ljepši video danas nećete pogledati... Sin došao na ispomoć tati zapovjedniku DVD JELSA Romanu Radoniću na požaru u mjestu Pitve na otoku Hvaru", napisali su u opisu objave, a odmah su uslijedili oduševljeni komentari pratitelja.

"Bog ih čuvao i sačuvao. To treba biti ponos svih obitelji. Tjera suze na oči", "Ma kako predivno! Zlato maleno", "Bravo za malca i tatu", "Mali ide tatinim stopama, bravo", "Nije važno što stoji ispred tebe, bitno je tko stoji pored tebe", "Prelijepo" - glasili su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:52