STUDIO NA OTVORENOM

VIDEO: KOMEDIJA U OTVORENOM Pogledajte kako se Togonal borio protiv kamiona Čistoće: 'Da mi je to netko ranije rekao...'

 Neja Markicevic / CROPIX

- Da mi je netko rekao da ću se morati nadglasavati s kamionom Čistoće u emisiji 'Otvoreno' ne bih mu povjerovao. Možda je ovo neka simbolika - kazao je Mislav Togonal u ponedjeljak navečer iz televizijskog 'studija' emisije koji se nalazio na Markovom trgu u Zagrebu, a u koju su neplanirano ušli i radnici Čistoće sa svojim kamionom i odmah postali pravi hit.

Brujanje kamiona za odvoz smeća koji je stigao pred Vladu trajalo je desetak minuta, zbog čega su Togonal i njegovi gosti Željko Reiner, Arsen Bauk, Robert Podolnjak, Milorad Pupovac, Jelena Pavičić-Vukičević, Boris Miletić i Dragan Vulin morali glasnije govoriti.

Uz to, treba im odati i priznanje jer su, s izuzetkom Miletića i Vulina koji su se javljali iz toplih studija u Puli i Osijeku, stoički podnijeli jednosatno sjedenje na ne baš ugodnih 8 stupnjeva celzija.

Već danas to će se promijeniti, jer se 'Otvoreno' vraća u svoj stari studio na HRT-u.

- Tamo neće biti ni kamiona Čistoće, niti ovog lahora, a bit će puno toplije - kazao je promrzli Togonal na kraju emisije.

Video pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 13:09