ŠEF SDP-A O VLADINIM INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA

VIDEO Milanović: To je popis želja, podsjetnik na sve ono što Vlada nije učinila

'Deset mjeseci prije izbora javnost zasipati s takvim projektima nije fer, ni realno ostvarivo', poručuje šef najjače oporbene stranke Zoran Milanović
 Goran Mehkek/CROPIX

ZAGREB - Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas da investicijski projekti koje je danas Vlada najavila predstavljaju popis želja koje Vlada nije ostvarila, a mogla je, te svjedoči o njezinim propustima.

- To je podsjetnik na sve ono što Vlada nije učinila na tom tragu i 10 mjeseci prije izbora javnost zasipati s takvim projektima nije fer, ni realno ostvarivo. Radi se o potrebnim projektima relevantnim za Hrvatsku, no nedostaju izvori financiranja i SDP će se potruditi doći do njih, dobije li povjerenje birača i utvrditi prioritete, rekao je Milanović na konferenciji za novinare.

Na pitanje o privatizaciji HEP-a, Hrvatskih šuma i Hrvatskih voda , Milanović je istaknuo da je to nacionalno bogatstvo i ne bi ga trebalo privatizirati, ni nakon ulaska u Europsku Uniju. Što je privatizirano, privatizirano je loše, posebice Ina, smatra Milanović.

Odbio je komentirati da je pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu navodno HDZ iz crnog fonda isplatio više od 500.000 eura da ne pjeva u prošloj predizbornoj kampanji 2007., jer se radi o informaciji iz istražnog postupka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 03:40