VESELO NA ANTENI

VIDEO Ministar Vrdoljak vezanih očiju pio rakiju i jeo kulen iz ruke zgodne hostese!

Ministar je priznao da je zabrinut jer većina Hrvatske doživljava Slavonce kao debele ljude koji ne jedu ništa osim kulena
 Screenshot Youtube

Barbara Kolar poželjela se okušati u squashu, pa je u goste u emisiju radija Antena pozvala juniorskog prvaka Hrvatske u tom sportu, Roka Vončinu i ministra graditeljstva u Vladi Republike Hrvatske Ivana Vrdoljaka , squash rekreativca, prenosi Slobodna Dalmacija .

Dvojica su nedavno odmjerila snage u ovom, kako ministar kaže: 'modernom, urbanom i nekonfliktnom', sportu, pri čemu je ministar izgubio meč, ali je ostao najveći navijač perspektivnog juniora.

- Počeo sam igrati squash prije 10 godina kada je to bio potpuno nov i neotkriven sport. Mene je privlačilo baviti se nečim čime se nitko ne bavi. Tako sam bez puno muke mogao biti najbolji! - našalio se ministar koji i dalje dva puta tjedno stres liječi squashom, a na Barbarino pitanje jel se cure pale na ljubitelje tog sporta nije se sramio odgovoriti: 'Pale pale. Znam ja!'.

Ministar je priznao da je zabrinut jer većina Hrvatske doživljava Slavonce kao debele ljude koji ne jedu ništa osim kulena. U borbi protiv predrasuda pristao je kušati malo drugačiji 'slavonski doručak'. Na meniju su se našle vegetarijanske kobasice. Ministrov zadatak bio je, zavezanih očiju, odgonetnuti što to točno jede, no iskusno nepce našlo se pred misterijem: 'Nisam nimalo impresioniran!', priznao je i neobičan okus isprao šljivovicom.

Za kraj je slušatelje Antene Zagreb pozvao da dođu bodriti mladog prvaka Roka na prvenstvo Hrvatske u Squashu, ove nedjelje u Squash Toweru na zagrebačkoj Zavrtnici, piše Slobodna Dalmacija .

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:19