PERFORMANS MOSTOVCA

VIDEO: MIRO BULJ PLENKOVIĆU MAHAO KRAMPOM 'Narode, pogledaj kako sam dočekao premijera! Pod rotacijama su došli pojesti ovo janjaca što je ostalo...'

 
 Facebook

Zastupnik Mosta Miro Bulj u utorak je na cesti prema Zagvozdu dočekao premijerovu kolonu. U jednoj je ruci držao kramp, a u drugoj kamen s natpisom:

- Obećanko! Izgradnja čvora Zagvozd - Imotski.

Aludirao je time, kako je sam rekao u videu objavljenom na njegovooj stranici na Facebooku, na obećanje Vlade da će izgraditi čvor Zagvozd - Imotski. ‘Pogledajte kako sam dočekao premijera Andreja Plenkovića. Narode, izađite na izbore za Europski parlament i neka ovi izbori budu referendum protiv "njonjizma" i anemične politike’, napisao je u statusu.

- Evo prošla je sada cila elita pod rotacijama, pedeset auta, da bi lagali Dalmatinsku Zagoru, da bi lagali Imoćane, da bi lagali Zagvozd. Ovaj čvor sam predlagao na amandmanima, nisu prihvatili. Ti isti koji sad imaju pogledajte kolike troškove, evo koliko auta ima, pogledajte koliko je vozila došlo, pogledajte kako vas lažu. Pedeset auta je došlo da bi lagali narod obećavajući godinama iste projekte. Ja ću im položiti besplatno ovaj kamen temeljac. Koliko je auta došlo, mogli su napraviti pola autoputa spoja na Imotski. Toliko laži i obmana od tih ljudi - govorio je Bulj u kameru mašući krampom i pokazujući ‘kamen temeljac’.

- Ovo je sramota što se rugaju sa Zagorom. Sad će pomesti ovo janjaca što je ostalo. Evo mu kamen temeljac, Andreju Plenkoviću, njegovom ministru Kujundžiću, Lovri Kuščeviću koji dolazi obmanjivati Dalmatinsku Zagoru. Kad sam prošao, počeli su me i vrijeđati. Ali ja ih se ne bojim. Više novaca će ta vozila za rotacija potrošiti, osiguranja, ministri, nego koliko su uložili u Dalmatinsku Zagoru zadnje dvije godine. Lažna obećanja su davali, zato polažem ovaj kamen Obećanko u čast tih lažnih obećanja - izgradnja čvora Zagvozd - Imotski. Dao sam amandman. Isti ti zastupnici, isti ti ministri - Lovro Kuščević, Kujundžić, Andrej Plenković su bili protiv. Došli su pojesti ovo janjaca što je ostalo. Narode, izađite na izbore. Pretvorite ove izbore u nedjelju za EU parlament u referendum protiv njonjizma i anemične politike, protiv rotacija pedeset vozila, protiv tih skupih blindiranih vozila koji dolaze ovdje sirotinju lagati - poručio je Bulj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:52