PLENKOVIĆ ILI JANDROKOVIĆ?

VIDEO: 'O MOJ BOŽE, SAD SE SRAMIM I JAKO MI JE NEUGODNO!' Kanadsku turistkinju zbunili dresovi pa zatražila fotografiju s krivim premijerom

 
 Screenshot

Premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković u srijedu prijepodne otputovali su u Moskvu, gdje će bodriti naše nogometaše, koji u polufinalnoj utakmici Svjetskoga prvenstva igraju protiv Engleske.

Pojavljivanje naših političara u Zračnoj Luci Franjo Tuđman izazvalo je opće oduševljenje među drugim putnicima, pa ne čudi što se jedna kanadska turistkinja za uspomenu poželjela fotografirati s hrvatskim premijerom. No zbunila se pa je prvo, umjesto Plenkoviću, prišla - Jandrokoviću!

Sve je, naravno, snimio novinar N1 televizije i objavio na Twitteru.

- E pa predsjedniče Sabora, ti si ipak najveći! - našalio se dobro raspoloženi Andrej Plenković dok je njegov kolega pozirao s Kanađankom. No čim je shvatila da je pogriješila, turistkinja je zatražila i fotografiju s "pravim premijerom".

- O moj Bože, sad se sramim i jako mi je neugodno! - ispričavala se žena, koja je zbog Jandrokovićeva prepoznatljiva "kockastoga" dresa vjerojatno zaključila da je upravo on predsjednik naše Vlade. Plenković je, naime, nosio onaj plavocrni.

- Uskladili smo se tako da smo obojica obukli različite - izjavio je Plenković i dodao kako je uvjeren da će Hrvatska u srijedu navečer pobijediti.

- Bio sam u utorak u Velikoj Britaniji i sve smo dogovorili - nastavio je premijer u šaljivome tonu.

Kad su ga pitali koja mu je najdraža navijačka pjesma, rekao je kako su mu sve drage, ali ipak najviše voli hitove Zaprešić Boysa, a Jandroković se odlučio za hit "Srce vatreno".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:28