SLAVLJE U MOSKVI

VIDEO: 'OVAKVA FEŠTA SE NE PAMTI, PLAKALI SMO I PJEVALI!' Mladen Grdović prepričao detalje proslave s igračima, otkrio je tko ga je najviše oduševio

 
 Instagram / Zlatko Dalić

Hrvatski reprezentativci nakon povijesne pobjede nad Engleskom i plasmana u finale SP-a stigli su u hotel te su nastavili slavlje sa Mladenom Grdovićem. Na poziv kapetana Luke Modrića legendarni zadarski pjevač stigao je u Moskvu u društvu supruge Brankice i rođaka Šime. Pjevač je za tportal u telefonskom razgovoru, netom nakon što se probudio, otkrio detalje nezaboravne proslave koja je trajala do jutarnjih sati.

- Ovakva fešta se ne pamti. Ustao sam kratko nakon sat i pol spavanja jer smo feštali do zore. Oduševljen sam pobjedom i atmosferom kakvu smo napravili. Pjevali smo uglas, bez mikrofona, samo uz gitaru. Bilo nas je stotinjak i nema tko nije pustio glas, od moje Brankice do Franke Batelić, koja je zapjevala sa mnom, rekao nam je Mladen Grdović. Kao najvrsniji vokalisti i sluhisti od nogometaša pokazali su se Vedran Ćorluka i Ivan Rakitić, kaže.

'Pjevali smo 'Nije u šoldima sve', 'Sve za ljubav', 'Evo mene, moji ljudi', 'Kalelargu' za moje Zadrane Modrića, Vrsaljka, Subašića i Livakovića, preko slavonskih pjesama, ma sve živo! Plakali smo i pjevali, bilo je jako nabijeno emocijama', pod jakim je dojmom Mladen Grdović. Na meniju se našla dalmatinska hrana, riba.

'Konobari su jako uljudni, oduševili su me. Kad sam bio 1973. u Moskvi, nismo imali ni paštetu', prisjetio se legendarni pjevač koji s našim nogometašima ostaje u Rusiji do kraja.

'Dao sam više intervjua za strane medije, posebno sam bio zanimljiv Britancima. Ja sam govorio na talijanskom, pa neka me prevedu', poručio je na kraju kroz smijeh uvijek dobro raspoloženi glazbenik, prenosi tportal.

Proslava plasmana u finale! Hvala svima koji ste uz nas! #beproud

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on

We arrived in our hotel, time to celebrate just a little bit!

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:37