NAPAO ZAPOSLENICU

VIDEO: PODIVLJALI SPLIĆANIN RAZBIJAO PO T-CENTRU 'Probit ću te šakom, nećeš se dignut'

 Screenshot

Facebookom se munjevitom brzinom proširila šokantna snimka iz T-centra koji se nalazi u splitskom trgovačkom centru Prima, a koju je jedan korisnik objavio na svom profilu. Na snimci se vidi i čuje jedan od klijenata koji je došao raskinuti ugovor s T-mobileom bez naknade, kao mogućnost koju su svi mobilni operateri korisnicima svojih usluga nudili zbog povećanja cijena.

- Budalo, čekam te ovdje, plaćam te i još me j****. Kuč** jedna prokleta. Raskini ga i pošalji mi faks. Isprintaj mi, otkud da ja znam šta je Zagreb napisao. Jesam ja u Zagrebu? Jesam ga ovdje potpisao, hoću ga ovdje i raskinut. Ne mogu sutra, ističe ugovor. Raskini ugovor da ljudi mogu radit svoje - čuje se jedan korisnik kako viče na mladu prodavačicu za pultom pa nastavlja.

- Ako mi budeš prvo žensko u životu... Probit ću te šakom, majke mi, nećeš se dignut. Raskini mi ugovor - divljao je Splićanin, a potom počeo lupati šakom po tastaturi radnice i uzeo monitor te ga razbio od stol.

Jedan mladić ga je obuzdao, no brzo se maknuo, dok kolege za pultom nisu obraćale pozornost na čitavu scenu.









- Raskini mi ugovor, imam pravo na to, vi ste mi poslali poruku. Imate odriješene ruke za spuštat i dizat cijene mobitela i usluga i sad mi se tu praviš nevinašce, ku*** jedna. Živiš od mene, ti ćeš mene zaje*****. Ja ovdje čekam i cijeli dan gubim zbog tebe - završio je korisnik monolog psovkom i izašao iz dućana bez da je itko reagirao.

'Najlakše pritit radnici od 20 godina i razbijat joj kompjuter u T-centru dok ima papke za kolege koje se nisu smili niti okrenit a kamoli joj pomoć!!!!! Sramota za luđaka, a bome i za "kolege"' - napisao je korisnik Facebooka uz objavljenu video snimku, koja mu je, kako kaže, proslijeđena, a objavio ju je jer se razljutio što nitko nije reagirao.

Među komentarima našle su se brojne osude napadača, no bilo je i onih koji su sasuli salvu kritika na operatera.

Među ostalim komentarima našao se i ovaj, očito komentar jedne od zaposlenica: - Dragi moji ovo je svakodnevnica u ovom centru, mogli bi kolege skakat na svakog drugog korisnika!!!! Oguglali smo :(((

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:07