NEVOLJA NE DOLAZI SAMA

VIDEO: POLICAJCU IZGORJELO 80 POSTO KUĆE 'Nakon svih nedaća koje su nas stisle, naš dragi prijatelj doživio je s obitelji i privatnu katastrofu'

 
 Screenshot

Nevolja nikad ne dolazi sama. Tijekom borbe s koronavirusom i nakon jakog potresa u Zagrebu, policajcu PU zagrebačke Mladenu Strugaru u ponedjeljak oko 11 sati izgorjela je kuća.

Iako su zagrebački vatrogasci brzinom munje pristigli u Glavnicu nadomak epicentra nedjeljnog požara, šteta na kući šesteročlane obitelji premašuje 400 tisuća kuna. Provedeni policijski očevid je pokazao kako je do požara na 46-godišnjakovoj kući došlo uslijed prijenosa topline s dimnjaka peći na kruta goriva na krovište kuće, a nije i za isključiti da su tragediji kumovale posljedice potresa od prethodnog dana.

FACEBOOK

- Nakon svih nedaća koje su nas stisle posljednjih dana, naš dragi prijatelj Mladen Strugar iz Glavnice Donje doživio je sa svojom obitelji i privatnu katastrofu. U velikom požaru ostao je bez doma s obzirom da je gotovo 80 posto kuće uništeno. A vjetar i snijeg koji su nakon toga padali samo su dodatno pogoršali stanje.

Pomozimo Mladenu novčanim prilozima, prema mogućnostima svakoga od nas, jer mu je u ovom trenutku pomoć itekako potrebna. Sanacija kuće i osiguranja potrebnih za stambene uvjete puno će stajati. Pokažimo naše veliko humanitarno srce i u ovoj prilici - odaslao je apel svima na društvenim mrežama Marijan Tomurad, bivši načelnik PU zagrebačke.

Novčana pomoć zagrebačkom policajcu uplatiti se može na račun otvoren u OTP banci: HR9324070003233998167

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 16:32