ČESTITKA S VRHA

VIDEO: PREDSJEDNICA DOŠLA NA VELIKO SLAVLJE VATRENIH U SVLAČIONICI Pogledajte kako se Kolinda Grabar Kitarović grlila sa izbornikom i igračima

 
 Screenshot/Jutarnji

Hrvatsku reprezentaciju u susretu protiv Danske u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji s tribina stadiona u Nižnjem Novgorodu bodrila je i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, koja je nakon dramatičnog trijumfa i prolaska u četvrtfinale uletjela u svlačionicu Vatrenih, izgrlila se s izbornikom Zlatkom Dalićem i brojnim igračima, a najduže se u zagrljaju zadržala s Lukom Modrićem.

Predsjednica je u Nižnji stigla u nedjelju i u Rusku Federaciju je doputovala privatno kao navijačica i sama će snositi troškove. Utakmicu je pratila u dresu koji joj je prije odlaska na SP poklonio izbornik Dalić.

"Čestitam Rusiji na plasmanu u četvrtfinale, vidimo se u Sočiju," poručila je hrvatska predsjednica preko Twittera nakon senzacionalnog ispadanja Španjolaca. I bila je u pravu - uistinu se vidimo s domaćinom SP-a u subotu od 20 sati.

Hrvatsko-danski ogled pratio je i predsjednik FIFA-e Gianni Infantino koji je u nedjelju u Moskvi gledao i pobjedu ruske reprezentacije protiv Španjolske.

S tribina stadiona u Nižnjem Novgorodu svoje reprezentacije su bodrili i predsjednici Danskog i Hrvatskog nogometnog saveza Jesper Moller Christensen i Davor Šuker, te legendarni danski vratar Peter Schmeichel i naš Stipe Pletikosa. Upravvo su Schmeichel i Pletikosa prije utakmice pozvali navijače na 'fair-play' navijanje poželjevši sreću jedni drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:40