NAJVEĆI KRŠĆANSKI BLAGDAN

VIDEO: Predsjednica Grabar-Kitarović i premijer Plenković čestitali Uskrs

 
 Matija Djanjesic / CROPIX

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poslala je u petak uskrsnu čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije mons. Želimiru Puljiću, kardinalu i zagrebačkom nadbiskupu Josipu Bozaniću, svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima te svim katoličkim vjernicama i vjernicima u Domovini i diljem svijeta sa željom jačanja vjere u otkupljenje i spasenje.

- Upućujem vam srdačnu čestitku u povodu Uskrsa sa željom jačanja naše vjere u otkupljenje i spasenje. Neka nas duhovno ozračje najvećega kršćanskog blagdana potakne na jačanje zajedništva u promicanju dobra među ljudima, osnaživanju solidarnosti i međusobnog poštovanja - stoji u čestitki hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Predsjednik Vlade Plenković čestitao Uskrs

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u petak uskrsnu čestitku zagrebačkom nadbiskupu, kardinalu Josipu Bozaniću, i vjernicima Zagrebačke nadbiskupije.

- U ime hrvatske Vlade i svoje osobno, Vama i svim svećenicima, redovnicama i redovnicima te vjernicima Zagrebačke nadbiskupije, želim sretan i blagoslovljen Uskrs, uz obilje mira, zajedništva i zdravlja. Potaknuti snagom Kristova uskrsnuća, koje obnavlja vjeru, nadu i solidarnost u hrvatskom narodu, zajedno nastavljamo raditi na dobrobiti svih hrvatskih ljudi, osobito onih najpotrebitijih - napisao je Plenković u uskrsnoj čestitki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:06