UPOZNAJTE MAGNUM

VIDEO: PREDSTAVLJAMO VAM ČASOPIS KAKAV DOSAD NISTE VIDJELI U četvrtak uz Jutarnji potražite i novi magazin, pogledajte što vam sve donosi!

 

Od ovog četvrtka Jutarnji list lansira potpuno novi magazin - Magnum - kakav dosad nije viđen na hrvatskom medijskom tržištu. Radi se o magazinu koji će pisati o tehnologiji, ljudima, idejama, biznisu i aktualnim trendovima, iz kojih će skupljati ono najbolje iz života oko nas.

Magazin je namijenjen svim čitateljima koji žele biti u trendu, idealno štivo za svakog muškarca i ženu koje zanimaju moderne tehnologije, interesantni ljudi, uzbudljive ideje i nesvakidašnji poslovni pothvati. Izlazit će četvrtkom, jednom mjesečno, a cijena uz Jutarnji bit će samo 4 kune.

Za prvi broj pripremili smo vam:

- Vrući fotosession s Lanom Jurčević u kadi u Double Tree by Hilton hotelu. Lana, koja ima 350 tisuća pratitelja na Instagramu i još toliko na Facebooku, nam je otkrila i kako je postala zvijezda društvenih mreža...

S fanaticima koji snimaju prvi hrvatski SF film Slice of life proveli smo dan u njihovoj garaži, u kojoj nastaje posveta Blade Runneru, a za koju su skupili sredstva preko Kickstartera i završili kampanju u pet posto najuspješnijih u povijesti Kickstartera u njihovoj kategoriji.

Suradnik Autokluba Fran Kurelac otkrio nam je što znači biti carspotter, pratiti i snimati karavane superautomobila poput Gumballa diljem planete.

Direktor poslovanja trenutno najvrućeg bara u gradu Aperitiva, Vjenceslav Madić Kishoni, ujedno i barmen, otvorio nam je vrata svojeg kućnog bara i naučio nas zašto svaki bar mora imati parfem za čaše i gdje preko interneta nabavlja boce rijetkih pića.

Glumica Nataša Janjić dala nam je intervju povodom svoje nove predstave u Gavelli i uloge u Generalu Antuna Vrdoljaka, a s nama je pričala o ljubavi, poslu i intimi.

Proveli smo dan s Kristijanom Novakom, piscem o kojem se trenutno najviše priča. Između ostalog, otkrio nam je kako je u Crkvi našao svoj unutarnji mir.

Donosimo najveći shopping vodič za Božić, sve najcool gadgete i poklone od 25 do 4000 kuna. Otkrivamo i nove trendove na globalnom tržištu tenisica, donosimo najbržu školu klizanja u samo 12 koraka, istražujemo kako kupiti najbolji televizor i kako je to kad kod kuće imaš najskuplji wireless Dyson usisivač...

Prvi broj magazina Magnum potražite već ovog četvrtka na kioscima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:43