PROJEKT EPH DIGITALA

VIDEO: PRVA ONLINE ŠKOLA ZA STRANE JEZIKE U HRVATSKOJ Pokrenut Polyglotte Institute

ZAGREB - Lansiran je Polyglotte Institute, prva online škola za strane jezike u Hrvatskoj, objavili su danas voditelji Institutea. U partnerstvu s EPH Digitalom, najvećom digitalnom mrežom na tržištu, nova škola nudit će online tečajeve engleskog, njemačkog, francuskog, španjolskog, talijanskog, ruskog i brojnih drugih jezika putem videokonferencija i interaktivnih alata.

’Želimo ponuditi nov način učenja koji će pružiti sve prednosti uobičajenih jezičnih tečajeva, ali iz udobnosti vlastitog doma, bez gubljenja vremena na dolaske i odlaske’, izjavila je Barbara Klen direktorica Polyglotte Institutea. ‘To znači da možete prisustvovati nastavi najviše kvalitete bez obzira na to gdje se nalazite; potrebna vam je samo brza internetska veza. Osim toga, najvažnije je u cijeloj priči da imamo ekipu vrhunskih profesora koji vole svoj posao i znaju kako sat učiniti ne samo korisnim, već i zabavnim’.

Osim online tečajeva, Institute će nuditi pripreme za lakše snalaženje tijekom boravka u inozemstvu i pripreme za traženje stručne prakse ili posla u inozemstvu. Nove metode učenja kombinirane s mogućnostima koje pružaju moderne tehnologije ruše prepreke koje postavljaju geografske udaljenosti ili fizičko prisustvo kakvo traže klasične škole, kažu voditelji.

Profesori Polyglotte Institutea osmislili su vrhunsku interaktivnu nastavu u kojoj polaznik kroz videokonferenciju sudjeluje kao da se nalazi u fizičkoj učionici: profesor vodi sat i usmjerava vas tijekom nastave na usvajanje novog gradiva, pazeći na stupanj znanja i brzinu rada. Pristup je potpuno personaliziran, a profesori Polyglotte Institutea redom iskusni predavači koji su prethodno radili u vodećim školama stranih jezika, dostupni su u svakom trenutku te spremni pomoći kad god se nađete u nedoumici.

‘EPH Digital ponosan je na ovo partnerstvo koje predstavlja veliki iskorak na područje digitalne edukacije’, izjavio je Miran Pavić, direktor EPH Digitala. ‘Polyglotte Institute, sa svojom naprednom metodom i provjerenim profesorima, jamči visoku kvalitetu interaktivnog obrazovanja koje je učinkovitije, zabavnije i isplativije od klasičnog’.

Digitalno obrazovanje po metodi kakvu nudi Polyglotte Institute sve je popularnije na svjetskoj razini, s godišnjim rastom korisnika većim od 30 posto. Procjene svjetskih konzultantskih firmi za istraživanje tržišta kažu kako će do 2020. godine više od 50 posto svih učenika na svijetu koristiti neke od alata online nastave.

Za polaznike koji ipak žele osjetiti atmosferu fizičke učionice, Polyglotte Institute nudi pakete koji uključuju satove u prostorijama u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.

Za više o tečajevima i školi kliknite ovdje: http://www.polyglotte-institute.eu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:55