FOOT SHAKE DANCE

VIDEO: ŠIRI SE TREND KOJI JE ZALUDIO HRVATSKU Policajka i djelatnica Hitne pomoći s Cresa savladale su korake i pokazale nesalomljiv duh

 
 screenshot

Itekako veseli činjenica da službama koje su na prvim crtama obrane od širenja korona virusa ne nedostaje dobre volje dok je cijeli svijet na koljenima.

Nakon što je MUP na svom Twitteru lansirao izazov objavivši video u kojem dvoje pulskih policajaca nesalomljiva duha plešu popularni TikTok trend Foot Shake Dance ili kako su ga mnogi nazvali Oh Na Na Na Challenge, uslijedila je lančana reakcija djelatnika unutar različitih službi. Plesali su tako u paru osim policajaca i vatrogasci, medicinske sestre, HGSS-ovci, djelatnici Crvenog križa, prodavači u trgovinama ali i djelatnici Ravnateljstva civilne zaštite u kojem je glavnu ulogu, ipak, odigrao njihov službeni pas.

No kako vrijeme odmiče, a krizi se još uvijek ne nazire kraj, u posjedu smo videa djelatnika različitih službi koje su ujedinile svoje plesačke vještine tijekom kratkog predaha.

Posljednji u nizu dueta snimljen je na otoku Cresu u kojem su tik-tok izazov prihvatile dvije mlade dame u pauzi između intervencija.

Djelatnica PP Mali Lošinj ispostava Cres i djelatnica Zavoda za hitnu medicinsku pomoć također na Cresu vrlo lako su, složit će se svi, svladale korake i uzvratile nesalomljivim duhom te time ponovno pokazale da itekako vrijedi ona "kad se male ruke slože, sve se može."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:02