POZNAJETE LI GA?

VIDEO: 'STAVI KAPULJAČU PRIJE NEGO NEŠTO UKRADEŠ, A NE POSLIJE, GLUPANE!' Lopov pozirao pred nadzornom kamerom u centru Zagreba

 Foto: Facebook

Zaposlenici zagrebačkog restorana Mundoaka objavili su na svojoj Facebook stranici snimku, kako kažu, 'najglupljeg kradljivca bicikala u svemiru'.

Naime, dotični je u 21:26, 27. travnja, ušao je u haustor Mundoaka restorana na adresi Petrinjska 2 i ukrao bicikl jednog od njihovih zaposlenika – no kapuljaču je stavio na glavu tek poslije krađe i još se k tome ležerno nekoliko puta prošetao ispred nadzorne kamere.

'Željeli bismo mu pomoći, ne samo da postane najpoznatiji kradljivac bicikala u Hrvatskoj, već u cijelom svemiru. Molimo Vas da podijelite ovaj video i pomognete mu da postane globalno poznat. Besplatna večera za dvoje za informaciju koja vodi do imena tog kretena. Mali savjet za ovog uskoro poznatog kriminalca: Stavi kapuljaču prije nego nešto ukradeš, a ne poslije, glupane!', poručili su iz restorana.

Pogledajte snimku i poznajete li ovog bisera, javite u restoran Mundoaka na broj koji su objavili na svojoj Facebook stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:28