LJUDSKA GLUPOST

VIDEO: U OPASNOST JE MOGAO DOVESTI BROJNE LJUDSKE ŽIVOTE Pogledajte snimku neodgovornog traktorista iz Like koji je svojim potezom sablaznio mnoge

 
 Facebook / Vatrogasci - Oni su naši heroji

Ljudi, ponekad, kao da čekaju teška vremena da bi pokazali svu raskoš svog nerazumijevanja života i onoga što se događa oko njih.

U vremenu kada svijetom hara koronavirus, preporuka je svima da ostanu u svojim domovima, da se kreću što je manje moguće i da paze na sebe i ostale.

I naravno, svatko tko drži do sebe i ostalih će učiniti baš tako, ali, nažalost, uvijek se nađe i određeni broj onih koji će učiniti upravo suprotno. Jedan takav događaj zbio se jučer u selu Mogorić kraj Gospića, piše Slobodna Dalmacija.

Na videu koji je objavljen na Facebooku i koji je do sada skupio više od 20 tisuća pregleda možemo vidjeti požar.

A njega je izazvao neodgovorni traktorist koji za sobom vuče zapaljenu gumu i pali suho raslinje.

Snimatelj zaustavlja traktorista i viče na njega objašnjavajući mu da može učiniti veliku štetu, zapaliti ljudima kuće, pobiti divljač i još štošta. Traktorist se nemušto pokušava izvući, ali mu snimatelj govori da će zvati policiju.

A zamislite samo da se požar proširio i da su na teren morali izaći vatrogasci i drugo osoblje. Koliko bi tek onda ljudi bilo u kontaktu, u nemogućnosti poštivanja naputaka.

Neki stvarno ne razmišljaju ni o kome osim o sebi samima u ovim teškim danima. Ne mareći ni za što drugo, dovode brojne u opasnost.

Zato, prije nego se odlučite učiniti glupost kao traktorist iz ovog videa, stanite i dobro razmislite je li to nužno napraviti baš sada, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:56