StoryEditor
ZASKOČILI IH PITANJIMA

VIDEO: ZASTUPNICIMA ISPRED SABORA NUDILI TEST NA DROGU Pogledajte kako je reagirao Glasnović: 'Seks, lova i đavolova perut! Rokaju se u WC-u'

 
 screenshot Facebook HRT

U povodu izricanja pravomoćne presude Huanitu Luksetiću i nedavne objave krivotvorenih fotografija ministra poljoprivrede, stranka Slobodna Hrvatska organizirala je akciju "Testirajmo vjerodostojnost", javlja HRT.

Ispred Sabora zastupnicima su ponudili besplatno testiranje na teške droge. Cilj im je da takva testiranja postanu redovita.

Ranko Ostojić (SDP) kazao je bi pristao na testiranje kada bi to bilo regulirano zakonom.

- Kad bude to u zakonu, onda ćemo to napraviti. Zašto bi zastupnici bili drugačiji od drugih građana, da se eventualno testiraju, rekao je Ostojić.

 

Saborski zastupnik Živoga zida, Tihomir Lukanić, komentirao je akciju Slobodne Hrvatske. - Apsolutno, u svakom trenutku, imate li tester? Ajmo se testirati, zašto ne? Ajmo u WC - odgovorio im je.

No, uvjerljivo najzanimljiviji je bio susret aktivista s kontroverznim zastupnikom Željkom Glasnovićem. Na pitanje je li se voljan testirati na teške droge, Glasnović je ispalio: - Naravno, zašto ne? - pa, između ostalog, rekao: - Sve glave koje dolaze gore trebaju na 'piss test'! Mogu li nekog cinkati? Da, imam neke glave, već sam neke identificirao. Imam sumnje... Imate gore ljude koji su rajski vrt za kliničke psihologe. Imate narcističkih poremećaja, psihopata... Ja nisam profesionalac, ali to je moje skromno zapažanje...

Glasnović tvrdi kako je vidio kako školarci u saborskom WC-u puše travu. - Rokaju se u WC-u! - izjavio je.

Na kraju razgovora ispred ulaza u Sabor Glasnović je ponudio svoje viđenje situacije s drogama i političarima: - Uvijek netko pada na dvije skliske kore banane - seks, lova i đavolova perut. Neke glave će nakon šmrkanja imati jednu nosnicu!

Pogledajte video razgovora s Glasnovićem.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 02:58