PRAVA HOMOSEKSUALACA

VIDEO: ŽELJKA MARKIĆ 'Radije bih dala dijete u dom nego na posvajanje gay paru'

Markić je rekla kako joj je žao što će biti potrošeno toliko novca, ali i da demokracija košta
 YouTube

Gostujući u emisiji Veto na Jabuci TV, Željka Markić iz Inicijative "U ime obitelji" šokirala je javnost odgovarajući na pitanje voditeljice bi li radije dijete stavila u Dom za nezbrinutu djecu ili dala na posvajanje istospolnoj zajednici, piše Zagrebancija.

- Sigurno bih dijete stavila u dom i nikako ga ne bi dala na posvajanje istospolnim parovima – izjavila je Markić i ostavila voditeljicu bez riječi.

Predstavnica Inicijative "U ime obitelji" kroz cijelu je emisiju provlačila tezu da, odredbom kojom bi se brak definirao kao zajednica muškarca i žene u Ustavu, samo pokušavaju zaštiti građane protiv mogućnosti istospolnih brakova.

- Ministar Jovanović, ali i cijela Vlada, pokušavaju provesti preodgoj ovog društva, i to kroz obrazovni sustav, i puno puta su najavljivali omogućavanje posvajanja djece – istaknula je Željka Markić.

Na pitanje misli li da u ovoj krizi ne bi trebalo trošiti 50 milijuna kuna na provođenje referenduma zbog nečega što već postoji u Obiteljskom zakonu, Markić je odgovorila kako joj je žao što će biti potrošeno toliko novca, ali i da je sam premijer Zoran Milanović rekao da demokracija košta.

- Lažu oni koji tvrde da mi bilo koga diskriminiramo. Mi samo želimo zaštititi ono što je temelj ovog društva, a to je brak između muškarca i žene i obitelj – dodala je Željka Markić i rekla kako je odrastanje sa samohranim roditeljem također neprirodno okruženje, piše Zagrebancija.

Našu akciju “Naprijed” možete pratiti na https://www.facebook.com/Naprijed

Svoje komentare i iskustva i dalje nam možete slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 03:21