SITNA POGREŠKA

‘Vidjela sam da testiranje u Runjaninovoj košta 50 kuna, ali kad sam dobila račun, ostala sam u šoku‘

Nakon malo istraživanja, ispostavilo se da osobe koje dolaze na testiranje u sklopu tog Doma zdravlja trebaju paziti kamo točno idu

Runjaninova ulica

 Marko Todorov, Ronald Goršić/Cropix

Pored ludila koje je nastalo uvođenjem posebnih cijena testiranja za državne i javne službenike, jedna naša čitateljica upozorila je na nelogičnost koja joj se dogodila kad je stigla na testiranje u Dom zdravlja u Runjaninovoj ulici.

Naime, na stranicama Doma zdravlja stoji da je cijena testiranja 50 kuna pa se naša čitateljica prijavila te putem interneta dobila termin.

No, kad je obavila testiranje, isporučen joj je duplo veći račun od 100 kuna.

image

Zagreb, 231121.
Racun za covid-19 test koji je napravljen iz Doma zdravlja u Runjaninovoj kojemu je cijena 100 kn.
Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Ronald Gorsic/Cropix

Nakon malo istraživanja, ispostavilo se da osobe koje dolaze na testiranje u sklopu tog Doma zdravlja trebaju paziti kamo točno idu. Naime, u sklopu Doma, osim gradskog laboratorija, ovu uslugu nudi i privatni laboratorij u kojem su cijene duplo veće.

- Ja sam došla u Dom, gospođi koja mjeri temperaturu rekla da sam stigla na testiranje, a ona me uputila u laboratorij za koji se naknadno ispostavilo da je privatni, iako sam ja bila naručena u ovaj gradski. Problem je u tome što vam nitko na ulazu ne kaže da postoje dva testna mjesta niti vas pitaju idete li kod privatnika ili ste se naručili - povjerila se naša čitateljica.

Sitna greška koja košta 50 kuna, ali u doba ionako povećanih troškova, bilo bi je pametno izbjeći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:14