NOVI IMIDŽ

Vidošević: Ma kakav Clooney, samo se nisam brijao dok sam bolovao

Oba markantna, oba preplanula, prosijeda i - s bradama, usporedba je bila neminovna, no bivši predsjednički kandidat nije se očitovao o svom novom imidžu

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske gospodarske komore, Nadan Vidošević , pustio je bradu. Vijest je to koja je jučer nakon što su ga slikali na predstavljanju projekta Europske Unije “Jačanje kapaciteta USKOK-a” u kratkom vremenu obišla sve internetske portale. To što je taj twining projekt vrijedan milijun eura, bila je sporedna stvar, jer svima je odmah zapelo za oko kako naš Nadan frapantno sliči hollywoodskom ljepotanu Georgeu Clooneyju.

Oporavak od pada s konja

- Ma nema nikakvog govora o promjeni imidža. Jednostavno sam se tijekom oporavka malo ulijenio i nije mi se dalo brijati - poručio je preko svoje glasnogovornice Vidošević. On je, naime, prije nekoliko mjeseci pao s konja i ozlijedio četiri kralješka. Kaže i da nikada nije obraćao pozornost na usporedbe medija s Georgeom Clooneyjem. Usporedbe su se javile i prije, no s bradom njih dvojica izgledaju naprosto kao braća.

Zanimljivo je da imaju gotovo identičan oblik brade i brkova, a i šarmantne sjedine izviruju im na gotovo istim mjestima. Uz to, gotovo su vršnjaci - Vidošević je rođen u siječnju 1960., a Clooney u svibnju 1961. godine.

U jeku predsjedničke kampanje koja je počela u studenom prošle godine Nadana se moglo vidjeti kako sanjivog pogleda uperenog u daljinu, glatko izbrijan i previše obrađen u photoshopu biračima poručuje da je upravo on budući “Treći hrvatski predsjednik”.

Prije nekoliko godina imao je fazu pretilosti, kad su čak i njegove lijepe oči gubile bitku sa sve većim podbratkom, dok su se jamice na obrazima sve manje vidjele.

No, prije predsjedničke kampanje Nadan je shvatio da je u političkom svijetu imidž ipak previše važan, te je ponovo “istesao” liniju, samim time skinuo desetak godina i vjerojatno pridobio većinu ženskih glasova.

Pitt, Pattinson i DiCaprio

Prema fotografijama od prije mjesec dana, kada se 18. ožujka sastao s doktoricom Madlen Serban, direktoricom Europske agencije za obrazovanje (European Training Foundation), u povodu konferencije o razmjeni najbolje prakse iz područja poduzetničkog učenja, vidi se da je negdje u to vrijeme počeo puštati bradu i brkove.

Svojim novim imidžem Vidošević se pridružio, možda i ne znajući, plejadi najpoželjnijih hollywoodskih neženja.

Uz lijepog Georgea, bradonje su i najljepši od svih - Brad Pitt, idol tinejdžerica diljem svijeta, filmski vampir Robert Pattinson i muškarac dječjeg lica - Leonardo DiCaprio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:24