ŠEFICA STRANKE

Vidović Krišto: ‘Glas za Odlučnost i pravednost je glas za uređeno društvo‘

‘Ako pred zakonom nismo jednaki, nismo nigdje. Ni lijevo, ni desno, već pravedno‘

Karolina Vidovic Krišto

 Damjan Tadić/Cropix

Predsjednica stranke Odlučnost i Pravednost Karolina Vidović Krišto u srijedu je iz Koprivnice poručila da je glas za OiP glas za uređeno društvo te naglasila da se, za razliku od drugih, ta stranka ne želi ugraditi u sustav nego ga promijeniti i učiniti pravednim.

"Sve druge stranke se žele ugraditi u postojeći sustav. Njima nije problem nered i korupcija, nego to što one u tome ne sudjeluju", ocijenila je Vidović Krišto.

Podsjetila je na riječi Peđe Grbina s nedavnog prosvjeda na Markovom trgu gdje je izjavio da je "dosta korupcije HDZ-a". Drugim riječima, želio je kazati da je sada na redu SDP, ustvrdila je.

Ocijenila je i da su na na sceni "lažne oporbene stranke" koje govore da se žele boriti domoljubno za svoju državu, a istovremeno je pljačkaju i tjeraju građane iz svojih domova.

Navela je da Možemo, zajedno s Domovinskim pokretom, HNS-om, SDP-om i HDZ-om sudjeluje u korupcionaškoj aferi HEP plin broj 2.

Odlučnost i Pravednost je stranka koja želi uspostaviti pravednost u državi jer dosta je laži, lažnog predstavljanja i nepravde.

"Pola milijuna Hrvata nije pobjeglo zbog gladi ili nezaposlenosti nego su otišli zato što su bili siti nepravde i korupcije", rekla je.

Dodala je da je pravosuđe blokirano i da će stranci kojoj je na čelu prvi korak biti uređenje pravosuđa smjenjivanjem čelništva DORH-a i postavljanjem čestitih ljudi. "Oni će biti adekvatno plaćeni kako bi provodili zakone i procesuirali kriminal".

„Ako pred zakonom nismo jednaki, nismo nigdje. Ni lijevo, ni desno, već pravedno“, izjavila je Vidović Krišto te pozvala građane da izađu na izbore poručivši da je glas za Odlučnost i pravednost glas za uređenu državu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 20:18