PRIČA MARIJA STRINIĆA

VINKOVČANIN POKRENUO BIZNIS I OSVOJIO SLAVONIJU 'Znate ono kad se nađete s društvom pa nekom sine ideja da bi nam sad baš pasala prasetina...'

 
 Facebook Mesne delicije Strinić
 

Dobra poslovna ideja puno znači u pokretanju posla, a tom mišlju vodio se Mario Strinić i sa suprugom prije nepune tri godine, nakon "snimanja" stanja na tržištu, razmišljanja i kalkuiranja, krenuo u posao pečenja prasetine i janjetine koje reže na manje komade i pakira u porcije od po kilogram, a uz to nudi i krumpir pečen s prascima ili janjcima... pa još dodati mladog luka, tko može tome odoljeti, piše Glas Slavonije.

Mario je ulazeći u posao razmišljao logikom običnog Vinkovčanina koji voli pečenu prasetinu i janjetinu, u mesnici mora kupiti komad od bar tri ili četiri kilograma i ispeći je u tko zna kakvoj pećnici, a on bi želio pojesti samo nekoliko komada. Na takve je mislio kada je pokretao posao - sastane se društvo za razgovor ili neku drugu zabavu i nekomu sine ide...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 15:24