Dobra poslovna ideja puno znači u pokretanju posla, a tom mišlju vodio se Mario Strinić i sa suprugom prije nepune tri godine, nakon "snimanja" stanja na tržištu, razmišljanja i kalkuiranja, krenuo u posao pečenja prasetine i janjetine koje reže na manje komade i pakira u porcije od po kilogram, a uz to nudi i krumpir pečen s prascima ili janjcima... pa još dodati mladog luka, tko može tome odoljeti, piše Glas Slavonije.
Mario je ulazeći u posao razmišljao logikom običnog Vinkovčanina koji voli pečenu prasetinu i janjetinu, u mesnici mora kupiti komad od bar tri ili četiri kilograma i ispeći je u tko zna kakvoj pećnici, a on bi želio pojesti samo nekoliko komada. Na takve je mislio kada je pokretao posao - sastane se društvo za razgovor ili neku drugu zabavu i nekomu sine ide...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....