VRHUNSKA ATMOSFERA

Višestruko nagrađivani Hilton hotel proslavio 10. obljetnicu poslovanja u Zagrebu

Za odličnu atmosferu zaslužni su DJ Dadoo, saksofonistica Lana Škrgatić i plesna skupima Mint Cabaret koji su napravili pravi show
 /Hilton

Više je stotina ljudi jučer u srijedu uživalo je u vrhunskoj atmosferi zagrebačkog hotela DoubleTree by Hilton i zajedno proslavilo njegov 10. rođendan.

image
/Hilton
image
/Hilton

Za odličnu atmosferu zaslužni su DJ Dadoo, saksofonistica Lana Škrgatić i plesna skupima Mint Cabaret koji su napravili pravi show na radost svih prisutnih, a eventom je dirigirao voditelj Ivan Vukušić.

image

DJ Dadoo

/Hilton
image

Ivan Vukušić

/Hilton
image

Desperado cabaret

/Hilton

Direktorica Hilton Hotela Zagreb Josipa Jutt Ferlan za uspjeh i više prestižnih nagrada zahvalila je svojem odličnom timu koji vodi tri Hiltonova hotela u Zagrebu, osim spomenutog, tu su još i Canopy na Branimirovoj i posljednji otvoren na Radničkoj cesti - Hilton Garden Inn.

Istaknuti poslovni partneri i osobe iz javnog života prisustvovalo je ovom eventu, a čestitkama se pridružila i ministrica turizma Nikolina Brnjac kao i Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba.

image

Direktorica Hilton Hotela Zagreb Josipa Jutt Ferlan i ministrica turizma Nikolina Brnjac

/Hilton
image

Direktorica hotela Ana Bogović i Direktorica Hilton Hotela Zagreb Josipa Jutt Ferlan

/Hilton
image

Ministrica turizma Nikolina Brnjac

/Hilton

Prvi Hilton hotel u Zagrebu, DoubleTree slavi svoju 10. godišnjicu rada, a više prestižnih domaćih i međunarodnih nagrada za izvanredan smještaj i uslugu, dokaz su izuzetne predanosti zaposlenika i izvrsne usluge svojstvene Hilton brendu.

image
/Hilton
image
/Hilton
image
/Hilton

U sklopu hotela, osim 152 sobe raznih kategorija, spa i bazena na 9. katu, nalazi se i suvremeni poslovni centar koji je nedavno potpuno preuređen, a čine ga šest potpuno opremljenih multifunkcionalnih dvorana, pogodnih za održavanje kongresa, konferencija, evenata, edukacija, sastanaka ili proslava.

Hotel DoubleTree by Hilton moderan je i prepoznatljiv zagrebački hotel s 5 zvjezdica s vrhunskom gastronomskom ponudom i odličnom uslugom, a restoran OXBO ponosi se svojim ukusnim Black Angus burgerima, fenomenalnim desertima kao i odličnom selekcijom premium stejkova poput najboljih svjetskih Wagyu odrezaka.

image
/Hilton
image

Buffet

/Hilton

Ove subote, 19.11., Hilton hoteli ponovno otvaraju Advent na Radničkoj s posebnom temom Svjetskog nogometnog prvenstva gdje ćete utakmice moći pratiti na velikom ekranu uz animaciju i nagradne igre.

Za rekreativne klizače i djecu napravljeno je veliko natkriveno klizalište, a obavezno posjetite foto kutak iznenađenja.

Posjetitelje očekuje i ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata, a veliko otvorenje adventa na Radničkoj dogodit će se sljedeći utorak, 22. studenog, koncertom Vesne Pisarović od 18 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:44