KUC-KUC!TKO JE?

Visokobudžetni triler bivše europarlamentarke: Oklagijom kreće udariti Milanovića, a onda... Uostalom, pogledajte sami

Također, treba primijetiti da je svog prijatelja dočekala u jednoj odjeći, a prilikom nagovaranja da za njega glasamo nosi drugu

Ruža Tomašić

Posljednjih tjedana političari su nas izbombardirali svojim spotovima u kojima nas uvjeravaju da baš njima trebamo dati glas na izborima koji su u srijedu i da su baš oni ti koji će nas odvesti u bolje sutra. Većina njih su, nemojmo ni pokušati biti korekti, baš loši. No, ljudi se trude, i sigurno su nekoga uspjeli i nagovoriti da im poklone povjerenje.

No, ono što je danas objavio kandidat Mosta i Hrvatskih suverenista u 6. izbornoj jedinici Marko Milanović-Litre sasvim je druga dimenzija. Naime, Milanović-Litre zvoni na vrata svoje bivše stranačke šefice, na temelju čijih je glasova i ušao u Sabor, Ruže Tomašić koja čita neku tiskovinu na kojoj je, gle čuda, njegova slika.

No, da je malo zbuni, on na njeno ‘Tko je‘ govori Milanović, a Ruža odlazi do ladice iz koje vadi oklagiju (valjak za tijesto op.a.) spremna udariti Milanovića, vjerojatno po glavi, dok u pozadini svira predizborna pjesma Sandra Bastijančića i Nikole Grmoje. Pretpostavljamo Zorana jer kada vidi da je to Litre sva ljutnja pada u vodu i ona potom, u teško prepričljivim sceni i interijeru, nagovara gledatelje da glasuju za Milanovića-Litru jer tako sigurno neće pogriješiti.

Također, treba primijetiti da je svog prijatelja dočekala u jednoj odjeći, a prilikom nagovaranja da za njega glasamo nosi drugu. Snimanje je, dakle, vjerojatno potrajalo...

Evo, pokušali smo vam dočarati, ali možda najbolje da pogledate sami...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:09