ŠIBENSKO ZALEĐE

Vjenčali se kandidati RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu'

Pokrovnik kod Drnisa, 071109.Danas su se vjencali Tomilsav Copic iz sela Pokrovnik i Slavonka Karolina Madar koji su se upoznali i zblizili preko tv emisije "Ljubav je na selu" ciji je Tomislav bio kandidat.Na slici: Karolina i Tomislav sa voditeljicom emisije Lorenom Nosic.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Nikša Stipaničev / CROPIX

ŠIBENIK - Da život nekad piše najčudnije priče i da ljubav uistinu dođe kad joj se najmanje nadaš dokaz je romansa koja je započela u RTL-ovoj emisiji "Ljubav je na selu" u kojoj hrvatske neženje sa sela traže životnu družicu.

Naime, Tomislav Copić (25) iz Pokrovnika u šibenskom zaleđu u emisiji se predstavio kao uzgajivač ovaca, a televizijsku publiku je odmah osvojio jednostavnošću i neposrednošću.

No, na seoski šarm nije ostala imuna ni jedna mlada dama. Karolina Madar bila je jedna od djevojaka koje su poslale pismo kandidatima u emisiji, a Slavonka je Dalmatincu toliko zavrtjela glavom da je njihova romansa, nepunu godinu nakon emitiranja prve sezone emisije, rezultirala brakom i to ove subote u Pokrovniku pred više od dvjesto uzvanika i pred kamerama RTL-a, naravno.

Podršku mladencima došla je dati i presretna voditeljica emisije, lijepa Lorena Nosić, koja je dijelom i sama zaslužna za ovaj sretan brak. Iako je već u poodmakloj trudnoći Karolina je na vjenčanju naprosto blistala, a slavlje je nastavljeno u restoranu Tome u Drnišu.

Inače, ovo nije prva veza koja je nakon spomenute emisije rezultirala vjenčanjem jer su se, podsjećamo, prije Tomislava i Karoline na vječnu vjernost jedno drugome zakleli i Mato Smolčić iz Ratkovaca i Nikolina Trgovac. A kako se trenutno prikazuje druga sezona "Ljubavi na selu" sličnih bi slučajeva uskoro moglo biti još više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:22