ISPAD NA FACEBOOKU

VJEROUČITELJICA IZ IVANCA NA FACEBOOKU 'Fućka mi se za zakon. Za doom, za doom, jesmo li spremni za doom!'

Nadam se da tako ne podučava djecu, poručio je ravnatelj Dragutin Brezovec

“Za doom, za doom, za doooom, jesmo li spremni za doom??”, napisala je to na svom Facebook profilu Nataša Roginek, vjeroučiteljica iz Osnovne škole Ivana Kukuljevića Sakcinskog iz Ivanca, koja s područnim školama ima 856 učenika.

Niže, u komentaru, vjeroučiteljica dodaje “joj, morti to ne bi smela reči? ups”, te je, osim nepoznavanja č i ć, pokazala i nepoznavanje povijesti. Od nekih je svojih Facebook prijatelja dobila podršku, ali joj je nekolicina ipak odgovorila da bi “svatko tko ima imalo intelekta, građanske osviještenosti i tolerancije trebao znati da taj pozdrav u suvremenoj upotrebi, a kao takav je najčešće i izvikivan, ima konotaciju mržnje, terora i genocida”.

Nataša Roginek, koja preko svoje profilne fotografije ima veliko ZA, u jednom od statusa piše i ovo: “Ma fućka se meni kaj vele zakoni, to je sve po ljudski, ja znam kaj veli BOG i AMEN!!!”.

Ravnatelj škole Dragutin Brezovec kaže da je neugodno zatečen.

“Kao škola ne podržavamo takve istupe, razočaran sam. S gospođom ću porazgovarati i vidjeti kako se može sankcionirati. Nadam se da tako ne podučava djecu, to nikako ne bi smjela”, uzrujano je poručio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:24