HAK IZVIJESTIO

VJEŽBE U TUNELU MALA KAPELA Dionica na A1 Ogulin-Brinje privremeno se zatvara večeras od 22 sata do sutra ujutro

Zadar, 300509.Danas je na odmoristu Marune odrzana svecanost otvaranja tunela Mala Kapela i Sv.Rok. Svecanosti su prisustvovali : Stipe Zrilic, Mario Lovricevic, Jurica Prskalo, Bozidar Kalmeta, Darko Milinovic, Zdravko Livakovic, Zvonimir Vrancic.Foto: Andrija Lucic / CROPIX
 Andrija Lucic / CROPIX

Zbog izvođenja vježbe u tunelu Mala Kapela na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče od 22 sata do 17. listopada u 6 sati privremeno će se zatvoriti za sav promet dionica između čvorova Ogulin i Brinje, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i središnjoj Hrvatskoj. Mogući su odroni.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje, pa iz HAK-a vozače mole za strpljenje i upozoravaju ih da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Zbog radova na GP Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan), a radovi traju do 15. studenoga.

Granični prijelaz Baranjsko Petrovo Selo zatvoren je za građane trećih zemalja.

U prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj-Cres-Rijeka.

Zbog izvođenja građevinskih radova od 1. listopada do 1. lipnja 2020. zatvara se za sav pomorski promet trajektni dio luke Silba (Žalić). Trajekt na liniji 401 Zadar (Gaženica)-Ist-Olib-Silba-Premuda-Mali Lošinj do završetka sanacije neće pristajati u luku Silba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2022 16:24