NEVIĐEN BIJES

VLADA OBJAVILA ČUDAN VIDEO ZA RAZVOJ TURIZMA 'Katastrofa! Kome ste u džep natrpali 66.000 kuna?'

 YouTube

Ministarstvo turizma objavilo je danas video koji najavljuje Strategiju razvoja turizma do 2020. godine, dokumenta kojeg je na današnjoj, 75. sjednici, usvojila Vlada RH, a koji definira turističku budućnost Hrvatske i smjernice za snažniji turistički razvoj svih hrvatskih krajeva u narednih sedam godina.

'Glavni razvojni cilj Strategije razvoja turizma do 2020. godine je ulazak Hrvatske u vodećih 20 turistički najkonkurentnijih zemalja svijeta, a upravo bi naša zemlja trebala u idućih nekoliko godina biti globalno prepoznatljiva turistička destinacija, konkurentna i atraktivna za investicije.'

'Taj je cilj konkretan i egzaktan i vidjet ćemo hoćemo li u tome uspjeti ili ne. Podsjetit ću da je Hrvatska prema jednom od najrelevantnijih svjetskih istraživanja, koja se tiču konkurentnosti u turizmu, u svjetskim okvirima na 34. mjestu, u Europi 24., a među 9 ocjenjivanih zemalja Mediterana na 8. mjestu. Tu ima puno prostora za poboljšanja i velikih izazova što se hrvatskog turizma tiče jer mi definitivno zaslužujemo biti puno bolje plasirani', naglasio je ministar turizma Veljko Ostojić.

Međutim, film u javnosti nije naišao na pozitivnu reakciju. Mnogi građani na društvenim mrežama napali su Vladu kako je video loš.

- Kada ćete objaviti tko je radio ovaj video tj. kome ste u džep doslovno natrpali tih 66 tisuća kuna? - pita jedan korisnik YouTube-a.

- Dobro kada će netko već jednom odgovarati za ovakvo bacanje novaca? Dižete nam poreze, cijene hrane i goriva, da bi ih trošili na ovakve gluposti? Tko je to izradio? Tko je naručio? Ovo je katastrofa, od montaže, kadrova, same kvalitete, pa do same ideje i izvedbe - piše drugi korisnik.

Pogledajte video i prosudite sami!









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 21:58