OPTUŽBE ZA ZLOČINE

Vladimir Šeks: Ovo je udruženi zlotvorni pothvat špijuna i medija!

Na istim su valnim dužinama vojna tužiteljstva i sudovi bivše JNA, špijunska agenturna mreža Save Štrpca, bivšeg ministra u »Krajini«, agenta jugoslavenskih i još nekih drugih stranih službi te dijela medijske klike iz Hrvatske... - kaže Šeks u razgovoru za Vjesnik
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Ako DORH smatra da ima osnovane sumnje da se protiv mene provede istraga i kazneni postupak, ja to respektiram, uvažavam, čak štoviše i želim. Ja samo tvrdim da nema osnove ZA TO i dokazujem zašto je motivacija tih koji to traže na staklenim nogama - jer se oslanja na golemu neistinu i svjesnu laž, kaže u razgovoru za Vjesnik potpredsjednik Hrvatskog sabora i HDZ-a Vladimir Šeks, koji se posljednjih dana našao na udaru organizacije Amnesty International (AI), koja tvrdi da ima dovoljno dokaza da se protiv Šeksa pokrene istraga zbog ratnih zločina u Osijeku 1991.

- Na djelu je specijalni udruženi zlotvorni pothvat jer su na istim valnim dužinama vojna tužiteljstva i sudovi bivše JNA, špijunska agenturna mreža Save Štrpca, bivšeg ministra u »Krajini«, agenta jugoslavenskih i još nekih drugih stranih službi te dijela medijske klike iz Hrvatske... - kaže Šeks u razgovoru za Vjesnik.

Ovdje pročitajte izvorni tekst

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 20:56