UŽAS KOD OTOČCA

Vlasnik OPG-a pretučen je do smrti, sin se probudio kada je čuo udarce i buku, zatekao je grozan prizor

Tijekom očevida s mjesta zločina izuzeti su tragovi, a tužiteljstvo je naložio obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka smrti
Ilustracija
 Ronald Gorsic/Cropix

U obiteljskoj kući u Rapainom Klancu kod Brinja 52-godišnji Nikola Vukadinović je tijekom noći ili danas u ranim jutarnjim satima zadobio više udaraca po glavi od kojih je umro na mjestu zločina, izvijestio je karlovačko državno odvjetništvo ne navodeći ime žrtve.

Kako stoji u priopćenju pristiglom nakon očevida policije iz Otočca i karlovačkog Županijskog državnog odvjetništva, utvrđeno je da su udarci žrtvi zadani nekim “oruđem” te je nedvojbeno da je 52-godišnjak “preminuo nasilnom smrću”.

Tijekom očevida s mjesta zločina izuzeti su tragovi, a tužiteljstvo je naložio obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka smrti. Izvidi traju i radi utvrđivanja svih drugih okolnosti događaja.

Kako se neslužbeno doznaje ubijeni Vukadinović vlasnik je OPG-a koji je u Rapainom Klancu živio s 20-godišnjim sinom i desetogodišnjom kćeri, a ima još jednu odraslu kći.

Prema riječima rodbine žrtvina sina su probudili udarci i buka pa je ustao i otišao vidjeti što se događa kada je zatekao mrtvog oca. Očevidu su nazočile i starija žrtvina kći iz Senja te sestra iz Otočca.

Vezano za pronalazak drugog mrtvog tijela u toj županiji, na predjelu Devčić Drage u Općini Karlobag, karlovačko Županijsko državno odvjetništvo je naložilo “provođenje obdukcije mrtvog tijela muškarca radi utvrđivanja identiteta, uzroka i vremena smrti”, a u tijeku su i izvidi koje provodi policija iz Karlobaga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2022 17:51