RADE SAMO DOSTAVU

VLASNIK POZNATOG ZAGREBAČKOG RESTORANA KOJEG SU ZATVORILI DRŽAVNI INSPEKTORI 'Stol je dobio otkaz i ide na burzu, on je jedini'

Mario Minder
 Damir Krajač / CROPIX

Vlasnik japanskog restorana Tekka koji je zapečaćen zbog stola za drive-in potvrdio je da je restoran danas opet otvoren za rad, a od sada će raditi samo dostavu.

'Stol je dobio otkaz i ide na burzu, on je jedini', rekao je za N1 vlasnik restorana Tekka, Mario Minder i dodao je da je zadovoljan što je sve brzo riješeno.

'Ne znam je li došlo do nesporazuma, ali sada je sve riješeno. Sada ćemo raditi samo dostavu. Otvorili su nam lokal, mi smo cilj postigli. Problem je bio u drive-inu, nismo mogli raditi drive-in. Čvrsto vjerujem da je došlo do kratkog spoja. Ako dobijem jasne upute, radit ću po tim uputama. Ispalo je da su ove koje smo prije imali nejasne', rekao je Minder i dodao da će, u slučaju da treba daljnja pojašnjenja, zvati Državni inspektorat.

Trenutno nije moguće dodatno ulagati u ovakvoj situaciji, kaže Minder osvrćući se na mogućnost pregrada od pleksiglasa kako bi restoran mogao raditi, pa će za sada raditi samo dostave.

'Borimo se za plaće. Promet nam je od Covida-19 pao za 90 posto. Ali zadržao sam sve radnike i prije mjera. Prijavio sam se na mjere, ali prije mjera nije nitko dobio otkaz. Opstat ćemo. Da to ne vjerujem, ne bih otvarao', poručio je vlasnik Tekke, prenosi N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 08:23