NESREĆA

Volonter koji je pao s krova umro je od srčane kapi, a ne od posljedica pada

Albin Canjara, dragovoljac Domovinskog rata, volonter i član DVD-a Veliki Jadrč, umro je u nedjelju u Petrinji
Mjesto tragedije, Albin Canjar
 Goran Mehkek/Cropix

Obdukcijom je utvrđeno da je 57-godišnji Albin Canjara, koji je u nedjelju u Petrinji pao s aluminijskih ljestava pri popravku krova, umro od srčane kapi, a ne od ozljeda pri padu.

Sisačko-moslavačka Policijska uprava u utorak je izvijestila da će o tom slučaju dostaviti izvješće Županijskome državnom odvjetništvu u Sisku.

Albin Canjara, dragovoljac Domovinskog rata, volonter i član DVD-a Veliki Jadrč, u blizini Vrbovskog u Gorskom kotaru, umro je u nedjelju prijepodne u Petrinji, gdje je došao pomoći rodbini stradaloj u razornom potresu. Nakon što je dovezao svoju kamp-kućicu u Petrinju, prespavao je, a drugi dan im je pomagao popraviti krov.

Oko 10 sati pao je s krova. Najprije su stigli vatrogasci, koji su ga pokušavali reanimirati do dolaska drugih službi, HGSS-a i Hitne medicinske pomoći, koje su nastavile s reanimacijom, no on je nažalost umro.

Umirovljeni djelatnik Hrvatske vojske Albin Canjara branio je domovinu od početka agresije do oslobođenja, a nakon Domovinskog rata ostao je raditi u vojsci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:58