NEVJEROJATNI BIJEG

Vozači kliještima isjekli ogradu i autima pobjegli na poljski put

NAJBIZARNIJI DOGAĐAJ VIKENDA Kako su domišljati vozači isjekli ogradu i zaobišli ogromnu kolonu na autocesti. Pogledajte fotografije!

Najbizarniji događaj ovog vikenda dogodio se na autocesti prema Splitu kod odmorišta Nadin nedaleko od izlaza Zadar 2. Kako je na autocesti bila velika kolona i promet je bio iznimno spor, nekoliko se vozača dosjetilo jadu. Primijetili su da kod benzinske crpke iza zaštitne ograde vodi neki poljski put.

Stali su sa strane. Jedan je vozač u automobilu imao škare. Presjekli su zaštitnu ogradu, kod nogostupa od benzinske crpke postavili podmetače kako bi prešli nogostup te je više automobila krenulo kroz razrezanu žicu. Najmanje šest automobila je prošlo tim putem, ali najvjerojatnije i više.

Da bi olakšali penjanje automobila preko rubnog kamena “domišljati bjegunci” podmetnuli su blokove odlomljenog asfalta

Pritom, naravno, uopće nisu razmišljali u koju opasnost dovode ostale sudionike u prometu. Naime, kroz taj prolaz na autocestu su mogle ući životinje, što je moglo prouzročiti nove probleme. Čim je stigla dojava o incidentu, djelatnici HAC ONC-a krenuli su popraviti ogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:56