TEŠKA NESREĆA

Vozačica u Vukovaru udarila dijete na zebri: Navodno ga je pomaknula pa pobjegla, našli je u Borovu

Nad vozačicom je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela

Ilustracija, policijska svjetla

 Jennifer Wright/Alamy/Alamy/Profimedia/Jennifer Wright/alamy/alamy/profimedia

Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je da je jučer u 19,27 sati zaprimljena dojava o prometnoj nesreći u Ulici dvanaest redarstvenika u Vukovaru. U nesreći je ozlijeđen maloljetnik kojem je pružena hitna medicinska pomoć u NMB "Dr. Juraj Njavro" gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Dolaskom na mjesto događaja, utvrđeno je da se vozač automobila udaljio s mjesta prometne nesreće nakon što je naletio na pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Kako neslužbeno doznaje 24 sata, vozačica je navodno pomaknula dječaka kojeg je udarila, pobjegla je dalje i ostavila ga tako u nesvijesti.

Odmah su poduzete intenzivne mjere traganja za odbjeglim vozačem i nepoznatim vozilom.

U 22 sata u Borovu pronađen je automobil vukovarskih registracijskih oznaka povezan s nesrećom. Očevidom je utvrđeno da je vozilom upravljala 38-godišnjakinja. Nad vozačicom je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela.

Vozačici su uzeti uzorci krvi i urina zbog analize na prisutnost alkohola u organizmu, a nadležnom državnom odvjetništvu policija će dostaviti kaznenu prijavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:06