NAPRASNI ODLAZAK

VRDOLJAK SE OGLASIO O SVOJOJ BIVŠOJ POTPREDSJEDNICI KOJA JE NAPUSTILA STRANKU 'Neugodno sam iznenađen, za sve sam doznao iz medija'

 
 Bruno Konjevic / CROPIX

Marija Puh, dosadašnja potpredsjednica HNS-a i saborska zastupnica, podnijela je u srijedu ostavku na sve funkcije u stranci, a u Saboru će ubuduće djelovati kao nezavisna zastupnica.

- Nisam bila zadovoljna brzinom i projektima koji su bili upereni prema Zagorju, s time da sam ja iz Zagorja, i znamo za sve okolnosti na način na koji smo ušli u koaliciju sa HDZ-om, ja sam vjerovala i željela da se to u Zagorju vidi. Nažalost, 16 mjeseci je prošlo, a neke konkretne stvari koje sam očekivala da će poboljšati život mladim ljudima u Zagorju, nisu se dogodile, izjavila je Puh najavljujući da nastavlja podržavati Vladu, ali da će o svemu ubuduće razgovarati prvenstveno s HDZ-om.

Dva dana kasnije o odlasku Marije Puh oglasio se i predsjednik stranke Ivan Vrdoljak.

On je poslao priopćenje članovima HNS-a, iz kojeg izdvajamo najzanimljivije dijelove.

Tako Vrdoljak piše da ga je neugodno iznenadila 'neprimjerena ostavka za koju je saznao putem medija. Također, ističe da je čin Marije Puh posebno povrijedio članove Krapinsko-zagorske organizacije HNS-a, budući da je 'uživala njihovu maksimalnu podršku'.

Vrdoljak smatra kako su ovoj odluci Marije Puh kumovali neki drugi interesi, a ne tvrdnja da ova Vlada nije u 16 mjeseci učinila dovoljno za Zagorje, ističe u pismu članovima predsjednik HNS-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:35