PORUKA HDZ-A

‘Vrhovni lažljivac Milanović blamira Hrvatsku. Prije dvije godine sjetio se da postoje Hrvati u BiH‘

‘Kao predsjednik SDP-a ponižavao je i negirao Hrvate u BiH, među ostalim i zdušno podržavajući svog druga Željka Komšića‘

Zoran Milanović

 Hina/ Pool/ Damir Sencar

Predsjednik Zoran Milanović objavio je danas popodne na Facebooku poduži post u kojem komentira izjavu premijera Andreja Plenkovića koji je, kako kaže 'spazio' kako 'neki službenici' Europske unije kroje budućnost Bosne i Hercegovine.

Kako kaže Milanović, 'ti 'neki službenici' isti su oni koji su lani, Plenkoviću pred očima, pripremili dokument Vijeća ministara EU - kojim su izbrisali pravo konstitutivnosti Hrvata u BiH - a koji je objeručke skandalozno podržao i Goran Grlić Radman po Plenkovićevoj uputi', napisao je Milanović.

Odgovor HDZ-a nije terebalo dugo čekati. Dva sata kasnije oglasili su se na Facebooku, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Milanović, ljubomoran i iskompleksiran, još se ne miri s činjenicom da se premijer Andrej Plenković izborio za korištenje sredstava iz Europskog fonda solidarnosti sve do lipnja 2023. godine. Ogorčenost i jal toliko su uznapredovali da ,,šampion” korištenja EU fondova sa svega 9% ugovorenih sredstava & promatrač bez ikakvog utjecaja na kraju stola na sastancima Europskog vijeća (u mandatu 2011.- 2015 .) sada još i docira drugima o članstvu Hrvatske u EU.

Dok vrhovni lažljivac Milanović svojim istupima blamira Hrvatsku i nanosi joj štetu iz tjedna u tjedan, predsjednik naše Vlade stalno se na europskoj i globalnoj razini bori za hrvatske nacionalne interese & za ostvarenje strateških ciljeva i projekata za hrvatski narod.

Milanović se 2020. sjetio da postoje Hrvati u BiH. Kao predsjednik SDP-a ponižavao ih je i negirao, među ostalim i zdušno podržavajući svog druga Željka Komšića & navijajući da im drugi narod nameće političke predstavnike, dok je kao premijer, lijeno i nezainteresirano, prespavao sve prilike da se založi za njih & ukaže na njihov neravnopravan položaj. Umjesto da i dalje šteti našim sunarodnjacima u BiH, bilo bi bolje da napokon odgovori: Zašto odbija Grbina, koji koristi naknade koje ne bi smio, nazvati „banditom“ i „razbojnikom“?', stoji u objavi na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:49