ISPISANA IZ DP-A

Vučemilović: Istina je voda duboka, ali doznat će se zašto je Škoro otišao. Njemu je sada najteže...

Činjenica je da je Škorina ostavka pokrenula određene događaje koji su doveli i do toga da ja izađem iz stranke, kazala je
 Damjan Tadic/Cropix

Bivša članica Domovinskog pokreta i sada nezavisna saborska zastupnica, Vesna Vučemilović, gostovala je u Dnevniku N1 televizije.

- Dobila sam potvrdu da više nisam članica DP-a -rekla je.

- Pitaš se je li trebalo sve to tako biti. S druge strane zašto je sadašnjem vodstvu stranke problem inzistiranje na poštivanju pravne procedure - pita se bivša članica stranke i dodaje kako proces nije ni blizu završen:

- Ako odete na službene stranice Ministarstva uprave još uvijek stoji da je Miroslav Škoro predsjednik Domovinskog pokreta i odgovorna osoba.

Odluka o napuštanju stranke bila joj je, kaže, teška, ali jedina moguća.

- Ja sam osoba koja reagira odmah kada vidi da nešto ne valja - rekla je.

- Istina dođe na površinu prije ili kasnije.

Na pitanje je li sada bliže nekim odgovorima, zašto je Škoro otišao, Vučemilović odgovara:

- Vjerujem da će se u konačnici sve doznati. Kao što kaže moj brat u jednoj pjesmi – istina je voda duboka, ali dođe na površinu prije ili kasnije. Čitam po medijima razne špekulacije, ima ih i bit će ih, ali vjerujem da ćemo pravu istinu doznati u vremenu koje je pred nama. Više nisam član DP-a i nemam se namjeru u izjavama više osvrtati. Ako nisam član, nije u skladu s pravilima političke korektnosti.

- Činjenica je da je Škorina ostavka pokrenula određene događaje koji su doveli i do toga da ja izađem iz stranke. Što će on učiniti, ovisi samo o njemu. Vjerujem da je njemu trenutno najteže jer sve što se događa u Domovinskom pokretu nije ono što je on želio, mislio i planirao kada je stranku osnivao DP kao stranku, poručila je za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:43